Cadde Feraye Tanyolaç'tan Hüseyin Kaya Çilingiroğlu paylaşımı

Feraye Tanyolaç'tan Hüseyin Kaya Çilingiroğlu paylaşımı

23.08.2022 - 13:25 | Son Güncellenme:

Kaya Çilingiroğlu ile yaşadığı ilişkiyle bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Feraye Tanyolaç, 16 yıl önce oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nu dünyaya getirmişti. Ünlü futbol yorumcusu ile beş yıllık evliliği 2014'te sona eren Tanyolaç, doğum sonrası hastane odasında çekilen fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı.

Feraye Tanyolaçtan Hüseyin Kaya Çilingiroğlu paylaşımı

Şimdilerde kameralardan uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Feraye Tanyolaç, bir döneme damga vurmuştu. Kaya Çilingiroğlu'nun eşi ve kızı Zehra'nın annesi Hülya Avşar'ı Tanyolaç ile aldattığı haberleri, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 1997'de hayatlarını birleştiren Avşar ve Çilingiroğlu, 2005'te ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Feraye Tanyolaç, 2009 yılında futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ile nikâh masasına oturmuş, 2014 yılında boşanmıştı. Ünlü çiftin evliliklerinden dünyaya gelen oğulları Kaya 16 yaşına bastı.

"SENİ İLK GÖRDÜĞÜM AN AŞIK OLDUM"

Tanyolaç, oğluna kavuştuğu anın fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun yeni yaşını kutlayan Feraye Tanyolaç, sosyal medyada gündem olan fotoğraflara, "Evlat... Seni ilk gördüğüm an aşık oldum! Hoşgeldin 16" notunu düştü.

Feraye Tanyolaçtan Hüseyin Kaya Çilingiroğlu paylaşımı

ÜNLÜLERDEN YORUM YAĞDI

Seray Sever, Asuman Dabak, Saadet Özsırkıntı, Hakan Hatipoğlu, Hande Kazanova ve Seçil Gür gibi birçok ünlü isim, Feraye Tanyolaç'ın paylaşımına kayıtsız kalmadı. Kaya Çilingiroğlu, yorumlara kalp ve nazar boncuğu emojileriyle cevap verdi.

Feraye Tanyolaçtan Hüseyin Kaya Çilingiroğlu paylaşımı