Ferhan İstanbullu

Ferhan İstanbullu

ferhanist@gmail.com

Tüm Yazıları

Jennifer Lopez gibi pırıl pırıl görünmenin sırları, plajda insanı hipnotize temin yolları hepsi bu satırlarda...

Dergicilik tecrübeme dayanarak söylüyorum; kozmetik ürünleri seven kadınların bu konuya ilgisi hiç tükenmiyor ve de her ürünü ‘yeni bir mucize’ diye karşılamaktan da hiçbir zaman geri kalmıyorlar. Ben de bu kadınlardan biriyim. Ucuz-pahalı, bunca ürün kullanmışlığıma rağmen ben de mucizelere inanmaya devam ediyorum. Konuya dair kinayeli üslubum da sizi yanıltmasın, bazı ürünler gerçekten de farkını cidden belli ediyor.
Orogold da son dönemlerdeki keşiflerimden biri. İçeriğinde 24 ayar altın var diye okuduğumda “Benim daima yorgun görünen cildime ne yapabilir?” diye düşünmeme rağmen elbette yine denemeden duramadım. Serumunun yüzümde tam tadında bir parlaklık yarattığını kesinlikle söyleyebilirim.

Gerçekten işe yarıyor
Orogold şimdi Anneler Günü için bir de kampanya yapıyormuş; Amerikan markasından iki ürün veya ürün seti alana yine 24 ayar altın parçacıklı vücut losyonu ‘Body Mist’ hediye ediliyormuş. Jennifer Lopez’in cidinin parlaklığını doğal zannedenlerin aklında bulunsun; Orogold ürünleri Harvey Nichols, Debenhams ve Brandroom’larda satılıyor.

Haberin Devamı

YAZA GiRERKEN

HiPNOZ EDEN MAYOLAR

Avustralyalı marka We Are Handsome, son yılların en çarpıcı mayo ve bikini tasarımlarına imza atıyor. Markanın tasarımları size tanıdık gelecek, zira Eda Taşpınar’ın üzerinde köpek desenli We Are Handsome mayosunun olduğu fotoğrafı görmediğimiz gün yok! Herkesin tipik; neon, çizgili, desenli, siyah mayolarla boy gösterdiği plaj modasının son yıllardaki en çarpıcı örneklerini sunuyor We Are Handsome...
Sydneyli iki arkadaş, tasarım konusunda bildiklerine bir tutam da sanat katarak yaratmış bu markayı. Kocaman, korkunç bir kurt kafası fotoğrafıyla süslü mayolarına, su kayağı yapan kızların retro fotoğrafıyla süslü straplez modellerine ve bikini altını çok şeker bir panda suratının süslediği modelleri insan hipnoz etkisi yaratıyor, baktıkça bakasınız geliyor. Bu arada işin sanatsal kısmına takılıp fonksiyonu da bertaraf etmiş değiller. We Are Handsome koleksiyonunda her beden tipi için modeller sunuluyor.