Cadde Feride Hilal Akın: Babamla yedi yaşında tanıştım!

Feride Hilal Akın: Babamla yedi yaşında tanıştım!

03.11.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Yeni Gelin' dizisinde 'Şirin Bozok Duran' karakteriyle şöhrete kavuştuktan sonra şarkıcılık kariyerine adım atan Feride Hilal Akın, Gökhan Çınar'ın porgramına konuk oldu. Çocukluğunu ve ailesiyle ilişkisini "Karışık ve acılı" olarak tanımlayan şarkıcı, "Babamla yedi yaşında tanıştım. Birlikte yaşamamız üç yıl kadar sürdü" açıklamasıyla dikkat çekti.

Feride Hilal Akın: Babamla yedi yaşında tanıştım

2017 yılında yayınlanan 'Yeni Gelin' adlı dizide rol alan Feride Hilal Akın, son olarak 2018'de vizyona giren ve başrollerinde 'Kafalar' YouTube kanalının sahibi Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in yer aldığı 'Kafalar Karışık' adlı filmde 'Buse' karakterini canlandırmıştı.

Haberin Devamı

Burun estetiği ve çene estetiği yaptıran Feride Hilal Akın, saçlarını da kızıla boyattı. Değişimiyle dikkat çeken ünlü isim, ilk kez ev ortamında çektiği şarkı videoları ile şarkıcılığa adım attı.

Feride Hilal Akın: Babamla yedi yaşında tanıştım

BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI

Feride Hilal Akın, Gökhan Çınar'ın KAFA TV'de sunduğu Z programına konuk oldu. Genç kuşağın temsilcisi olarak yer aldığı programda samimi açıklamalarıyla dikkat çeken Feride Hilal Akın, bilinmeyenlerini anlattı.

Feride Hilal Akın: Babamla yedi yaşında tanıştım

 

"BABAMLA YAŞAMAMIZ ÜÇ YIL SÜRDÜ"

Akın, çocukluğunu ve ailesiyle ilişkisini Gökhan Çınar’a şu şekilde açıkladı:

Kendi çocukluğumu severdim. Biraz yaramaz ve tatlı bir çocuktum. Anneme biraz aksiyon yaşatarak büyümüş olabilirim. Ben babam ile 7 yaşında tanıştım. Birlikte yaşamamız üç yıl kadar sürdü. Babam ile bu yüzden bir baba-kız ilişkisi yaşadığımızı düşünmüyorum.

"ANNEM BİZE BAKMAK İÇİN ÇOK ÇABA GÖSTERDİ"

"Annem melek gibi bir kadındı, ismi de Melek zaten" diyen şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü; "Çocukluk güzel ama karışık ve biraz acılıydı. Annem gerçekten fedakar bir kadındı. Biz üç kardeşiz ve bize bakmak için tek başına çok çaba gösterdi. Anneme baktığımda güçlü bir kadın görüyorum. Kendimi de onunla özdeşleştiriyorum. Onu idol olarak ele alıyorum. Üç çocukla o kadar sağlam durdu ki hayatına tek bir erkek bile almadı. 'Sen bizim için bu kadar çok çabaladın bir gün seni çok mutlu edeceğim' diyerek müziğe adım attım."

Feride Hilal Akın: Babamla yedi yaşında tanıştım

Haberin Devamı

"CEBİMDEKİ 20 TL İLE DIŞARI ÇIKTIM"

Başarısının en büyük kaynağının annesi olduğunu söyleyen şarkıcı, "Yaşım 18 olduğunda cebimdeki 20 TL ile dışarı çıktım. Anneme bir gün başarıp bu eve geri döneceğim dedim. Kimse beni kullanmadan bunu başarabilmeyi göstermek istedim ona. Allah sesimi duydu ve şu an buradayım" dedi. 

Feride Hilal Akın: Babamla yedi yaşında tanıştım

"ERKEK İŞİ DİYE BİR ŞEY YOK"

Akın, programın sonlarına gelindiğinde ise kadın olmanın yaşattığı zorluklar karşısında şunları dile getirdi:

Bu mesleğe başladığımdan beri kadın olmanın engelleriyle karşı karşıya oldum. Bu ilk başta ailemde başladı. Belki bir erkek olsam çok daha kolay olabilirdi bazı şeyler. Artık bizi gözlerinde bir tık daha büyütmeleri gerekiyor. Kadınlar her şeyi yapabilir. Kadınları bastırılmış varlıklar olarak görüyorum. Bence çok daha güçlü ve çok daha donanımlıyız. Kadın olmak özel bir şey, kadınların tabiatında üretmek var. Kadınların her şeyi yapabileceğini göstereceğimize inanıyorum. Erkek işi diye bir şey yok bence.