Cadde Festival zamanı

Festival zamanı

19.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Çocukları sanatla buluşturan etkinlik; ‘Çocuk Sanat Festivali’, Zorlu PSM’de başlıyor!

Festival zamanı

3-15 yaş arası çocukları sanat ve sanatçılarla buluşturan, bu yıl ikincisi düzenlenecek, Çocuk Sanat Festivali, 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Festival kapsamındaki atölyelerde çocuklar, el becerilerine ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak. Atölyelerde minikler, aynı zamanda öz güveni yüksek ve topluma faydalı birer birey olmanın da inceliklerini öğrenecek. Resimden müziğe, heykelden dramaya, animasyondan karikatüre, fotoğrafçılıktan dijital sanatlara kadar geniş yelpazede oluşan atölyelerde; Asuman Dabak, Bülten Şakrak, Ceyda Düvenci, Çağatay Odabaş, Devrim Erbil, Erdil Yaşaroğlu, Ragıp Savaş, Mehmet Sinan Kuran, Tan Sağtürk ve Yiğit Yazıcı dayer alacak isimlerden bazıları...Biletler passo.com.tr üzerinden satışta...

Festival zamanı



‘LudwIg ve Arkadaşları’yla tanışmaya hazır mısınız?

Bu yıl 250’nci yaşını kutlayan Klasik Batı Müziği’nin dahi bestecisi Ludwig van Beethoven’ın yaşamı ve eserleri, onu etkileyen Bach, Haydn, Mozart ve ondan etkilenen Schubert, Chopin, Tchaikovsky ve daha nice bestecinin eserleri, çocuklara özel, klasik müzik konserinde sahneye taşınıyor. Beethoven’dan ilhamla kurgulanmış ve minikler için anlatımlı konser ‘Ludwig ve Arkadaşları’, 2 Şubat ve 26 Nisan tarihlerinde Zorlu PSM’de dinleyicileriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Sanat molası

Festival zamanı



Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, çocukları farklı atölyelere davet ediyor. 7-10 ve 10-12 yaş arasındaki miniklere yönelik, ‘Bugün Büyük Bir Sanatçıyım’, ‘Kendi Defterini Tasarla’, ‘Zaman Tasarımcıları’, ‘Dans Eden Notalar’, ‘Modern Pantomim’ ile ‘Arkeoloji’ ve ‘Kültürel Mirasın Doktorları’ atölyeleri bulunuyor. Bilgi için: www.sakipsabancimuzesi.org

Festival zamanı


Ailece dinlenme

Festival zamanı



Sway Hotels, çocukların hem keyifle vakit geçireceği hem de uzman eğitmenlerden kayak yapmayı öğreneceği bir tatil sunuyor. Miniklere ayrılmış pistleri, kapalı havuzu ve onların sevdiği yiyeceklerle dolu açık büfesiyle dikkat çeken otel, sauna, buhar odası ve SPA hizmetiyle de ebeveynleri bekliyor.

Kral Şakir kitabı hediye

Festival zamanı



Atasun Optik, Grafi 2000 ile Cartoon Network iş birliği kapsamında, sömestir tatiline özel olarak tasarladığı Kral Şakir Aktivite Kitabı’nı, Çocuk Kulübü üyelerine hediye ediyor. 2 Şubat’a kadar Atasun Optik noktalarına uğrayanlar, sevdikleri karakterlerle dolu kitabın sahibi oluyor.

Kar keyfi...

Festival zamanı



Polat Erzurum Resort Hotel, avantajlı konaklama paketleri sunuyor. İstanbul’a uçakla iki saat uzaklıktaki otel, minikler için karda oyun alanı, mini club ve disco ile dikkat çekiyor. Sömestir paketlerinde tek 0-6 yaş arası çocuk ücretsiz, ikinci çocuk ve 7-12 yaş arasıysa, yüzde 50 indirimli.

Odalar renklensin!

Festival zamanı



TAÇ Lisanslı Nevresim Takımları, eğlenceli ve sevilen karakterleriyle, çocukların odalarını renklendiriyor. Yüzde 100 pamuk ürünler, sağlıklı ve rahat uyku sunarken, miniklerin sevdiği kahramanlar da onların fantastik dünyalarını süslüyor. Ebeveynler, mağazaları ve www.tac.com.tr’yi ziyaret edebilir.