Cadde Filiz Akın sağlık durumunu açıkladı! 'Dualarınızı ve dileklerinizi okudum'

Filiz Akın sağlık durumunu açıkladı! 'Dualarınızı ve dileklerinizi okudum'

12.03.2024 - 08:08 | Son Güncellenme:

Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik ile Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın, geçtiğimiz kasım ayında hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isim, sağlık durumu hakkında açıklama yaparak hayranlarına duaları için teşekkür etti.

Filiz Akın sağlık durumunu açıkladı Dualarınızı ve dileklerinizi okudum

Yeşilçam efsanelerinden Filiz Akın, geçtiğimiz kasım ayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını açıklamıştı. Usta oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderide şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

10 Kasım’da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, koronavirüs benzeri şikâyetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık. İnşallah yapılacak kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ derler.

Filiz Akın sağlık durumunu açıkladı Dualarınızı ve dileklerinizi okudum

"İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM"

Ünlü isim, ardından paylaşımına bir ekleme daha yaparak; "Öyle de oldu. Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok. Tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim, bana moral oldunuz" diye yazmıştı.

"FAKRLI İLAÇLAR EKLENDİ"

81 yaşındaki Filiz Akın, son olarak Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında hayranlarına bilgi verdi. Ünlü isim, paylaşımına şu mesajı yazdı:

Geçen gün kontrole gittim. 10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi. Olsun, İyileşmem için dualarınızı ve dileklerinizi okudum. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Moral oldunuz.

Filiz Akın sağlık durumunu açıkladı Dualarınızı ve dileklerinizi okudum

DAHA ÖNCE ÇOK SAYIDA AMELİYAT GEÇİRMEK ZORUDA KALDI

Filiz Akın, yıllar önce sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle çok sayıda ameliyat olmuştu. Akın, 2002’de de burun ve ağız arkası kanserine yakalanmış, hastalığını yenmeyi başarmıştı.