Cadde Fırtınalı Soygun filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...

Fırtınalı Soygun filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...

16.11.2021 - 19:38 | Son Güncellenme:

Yabancı aksiyon filmi Fırtınalı Soygun, TV'de ilk kez film severler karşısına çıkıyor. Filmin başrollerinde Mel Gibson, Emile Hirsch, Kate Bosworth yer alıyor. 2020 yılında vizyona giren Fırtınalı Soygun filmi konusu nedir?

Fırtınalı Soygun filmi oyuncuları kim, konusu nedir İşte, oyuncu kadrosu...

Fırtınalı soygun filmi, 11 Eylül 2020 tarihinde beyazperdedeki yerini aldı. film televizyon ekranlarında da izleyicinin beğenisine sunuluyor. Filmin yönetmenliğini Michael Polish yürütürken senaryosunu da Cory Miller kaleme aldı.

Haberin Devamı

FIRTINALI SOYGUN FİLMİ KONUSU

Fırtınalı Soygun, fırtınalı bir gecede büyük bir soygun gerçekleştirmeye çalışan çeteyi durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişen bir polisin hikayesini konu ediyor. Büyük bir soygun planlayan bir çete, kasırga tüm şehri ele geçirdiğinde harekete geçer. Suçluların bir binayı istila etmesinin ardından olay yerine gelen polisler, binada oturan insanların tahliye edilmesini planlar. Ancak kasırga olması tahliyeyi de riskli bir hale getirir. İnsanların tahliye edilmesini reddeden bir polis dedektifi, onları korurken hırsızlarla zorlu bir savaşa girişir.

FIRTINALI SOYGUN OYUNCULARI

Mel Gibson: Ray
Emile Hirsch: Cardillo
Kate Bosworth: Troy
David Zayas: John the Baptist
Stephanie Cayo: Jess
William Catlett: Griffin
Tyler Jon Olson: Dillon
Swen Temmel: Hodges
Rey Hernandez: Lt. Cunningham
Jasper Polish: Jasmine
Jesy McKinney: Babie
Blas Sien Diaz: Migs
Julio Ramos Velez: Bennie