Cadde 'Fotoşop orucu bozar! Sahtekarlığa giriyor'

'Fotoşop orucu bozar! Sahtekarlığa giriyor'

05.03.2024 - 12:08 | Son Güncellenme:

Ünlüler dünyasında uzun süredir gündemden düşmeyen 'estetik' tartışmasına Derya Bedavacı da dahil oldu. Yeşilköy'de sahneye çıkan ünlü şarkıcı, yaklaşan ramazan ayı öncesi yöneltilen esprili soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

Fotoşop orucu bozar Sahtekarlığa giriyor

Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Yeşilköy'de bir mekanda sahne aldı. Konuklarına müzik ziyafeti sunan 42 yaşındaki sanatçı, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"YALANCILIK SONUÇTA"

Yaklaşan ramazan ayını hatırlatan bir muhabirin "Fotoşop orucu bozar mı?" şeklindeki esprili sorusunu cevaplayan Bedavacı, "Bence bozar, yapmasınlar. Sahtekarlığa giriyor, yalancılık sonuçta" karşılığını verdi.

"EŞİMİN İHTİYACI VARSA ESTETİK YAPTIRSIN"

"Erkeğe estetik yakışır mı?" sorusu üzerine ise "Yakışır elbette, neden yakışmasın?" açıklamasını yapan şarkıcı, "Eşiniz eve elmacık kemiklerini aldırarak veya botokslu gelse ilk tepkiniz ne olurdu?" sorusu karşısında ise kısa bir süre durakladıktan sonra" İnsan yadırgar ama ihtiyacı varsa yapsın, ne diyebilirim" yorumunda bulundu.

Fotoşop orucu bozar Sahtekarlığa giriyor

"SOSYAL MEDYA GÖMÜCÜLERİNE KARŞIYIM"

"Sosyal medya gömücülerine çok karşıyım. Bir bakıyorsun bir tane takipçileri yok ama sizi alabildiğine gömüyorlar" diyen şarkıcı, zaman zaman bu linçten kendisininde payını aldığını söyledi.

Fotoşop orucu bozar Sahtekarlığa giriyor

Haberin Devamı

"KADINLAR SADECE KIYMTE BİLİNSİN İSTERLER"

8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkında konuşan ünlü isim, "Ben pozitif ayrımcılığa bir tık karşıyım. İnsanlar kendilerini eşit şartlarda ve doğru ifade edebilmeli. Kadın ya da erkek fark etmez. Umarım kıymetimizin bilindiği bir gelecek olur. Kadınlar sadece kıymet bilinsin isterler, bu kadar basit" ifadelerini kullandı.