Cadde Fulya Zenginer anne olmak için gün sayıyor: Milan ve ben!

Fulya Zenginer anne olmak için gün sayıyor: Milan ve ben!

14.03.2022 - 08:01 | Son Güncellenme:

Üç yıl önce grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturan oyuncu Fulya Zenginer, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Anne olmak için gün sayan güzel yıldız, karnı burnunda yeni karesini paylaştı.

Fulya Zenginer anne olmak için gün sayıyor: Milan ve ben

'Doktorlar' dizisinde canlandırdığı 'Hande' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer (32), anne oluyor. Bebek sevinci yaşayan Zenginer, müjdeli haberi yaklaşık beş ay önce duyurmuştu.Heyecanı gün geçtikçe artan Fulya Zenginer, bebeğinin adını 'Milan' koyacağını açıklamıştı. Anne olmak için sabırsızlanan ünlü oyuncudan yeni bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı

Hamileliğinde 29'uncu haftaya giren Zenginer, "29'uncu hafta, Milan ve ben" notuyla yeni hamilelik pozunu takipçileriyle paylaştı.

Fulya Zenginer anne olmak için gün sayıyor: Milan ve ben

KÖTÜ YORUMU İFŞA ETTİ
Son olarak eşi Kuntay Tarık Evren'in göbeğini öptüğü pozla gündem olan 32 yaşındaki Fulya Zenginer, bu kez takipçisinden gelen bir yorumu ifşa etti.

Cilt bakımıyla ilgili çektiği bir videoya yapılan yorumu paylaşan Zenginer, "Günlük insandan iğrenme dozumuzu da aldık oh' notunu düştü. Oyuncuya yapılan yorumda; "Bir insan neden leke için dermatoloğa gidip lazer tedavisi olmaz. Bir de oyuncu olacak bunlar. BB kremsiz dışarı çıkılmayacak bir cilt tipi var. İki tane güneş lekesi dert eden ben herhalde bu şekilde cildim olsa sinirden aynalara küserdim" ifadeleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Zenginer ise bu yoruma cevaben, "Çok iğrenç birisiniz. Yerinizde olsam insan içine çıkmam" yazdığını belirtiyor. Ardından bir yorum daha yapan kullanıcının sözleri ise şöyle;

"O iğrenç ciltle siz insan içine çıkmayın mümkünse. Bir de sivilcen de var. İlk önce cilt bakımı yapsa keşke. Sonra cevap yazsaydı ne güzel olurdu, trajikomik. Güneş kremi yaz kış eksik etme yoksa o yüz kapkara leke dolacak. Kusurları dedik ağladı iyi mi."

Bu sözlere kayıtsız kalamayan güzel oyuncu, "Senin kalbin kötü; bunun kremle, ilaçla, lazerle geçeri yok. Allah şifa versin" şeklinde konuşuyor.

Fulya Zenginer anne olmak için gün sayıyor: Milan ve ben

"HER ZAMANKİ GİBİ FİLTRESİZ OLACAĞIM"
Ardından bu yorumun yapıldığı gönderisini de takipçileriyle paylaşan Zenginer, "Olayın yaşandığı video bu. Ben yine de size video çekerken üzerinizde mükemmellik algısı yaratmak için kendime filtreler yapmayacağım. Çünkü doğrusu o değil. Sivilcem de çıkabilir, lekem de olabilir, yaşlanacağım da. Ben yine her zamanki gibi filtresiz olacağım, işlem yaptırdığımda memnunsam paylaşacağım. "Yok bu benim doğal halim" demeyeceğim. İnandığım hiçbir doğrudan zarar görmedim bugüne kadar" dedi.