Cadde G.O.R.A oyuncuları karakterler ve konusu | Gora filmi nerede çekildi?

G.O.R.A oyuncuları karakterler ve konusu | Gora filmi nerede çekildi?

24.03.2022 - 20:26 | Son Güncellenme:

Gora filmi 2004 yılında vizyona giren yerli yapımlar arasında yer alıyor. Filmin başrollerinde Cem Yılmaz, Özge Özberk ve Ozan Güven bulunuyor. Filmde Arif'in uzay maceraları anlatılıyor. Peki, G.O.R.A filmi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?

G.O.R.A oyuncuları karakterler ve konusu | Gora filmi nerede çekildi

Bilimkurgu ve komedi türündeki Gora filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak üstlenirken, senaryosunu da Cem yılmaz kaleme aldı. Yapımcılığını da Necati Akpınar yürüttü. İşte, G.O.R.A filmi hakkında...

Haberin Devamı

GORA KONUSU

Kurnaz ve genç bir adam olan Arif, bir kasabada halı satarak yaşamını sürdürmektedir. Genelde yaşadığı bölgedeki insanlar, kendisini hafif üç kağıtçı bir tip olarak bilirler. Bir gün Arif’in dükkanına gelen yabancı müşteriler, ona hayal bile edemeyeceği bir deneyim yaşatır. Gelenler aslen uzaylılardır ve bu uzaylılar tarafından kaçırılan Arif, bambaşka bir gezegene götürülür. Arif, karakterine uygun bir biçimde bu gezegenden kaçıp kurtulabilmenin türlü yollarını aramaya başlar. Ancak yaşayacağı maceralar, onun bu gezegende aşk ile burun buruna gelmesine de neden olacaktır.

GORA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Antalya tercih edildi. İlerleyen uzay sahneleri için yine Antalya’da farklı setler kullanıldı. Stüdyolar Antalya Film Platolarında oluşturuldu.

Haberin Devamı

GORA OYUNCU KADROSU

Cem Yılmaz - Arif Işık, Komutan Logar Trihis, Erşan Kuneri, Komutan Kubar
Rasim Öztekin - Bob Marley Faruk
Özkan Uğur - Garavel, Anonsçu
Şafak Sezer - Kuna
Özge Özberk - Ceku Lamtina
Ozan Güven - Robot 216, Gerzek
Engin Günaydın - Editör
İdil Fırat - Mulu Lamtina
Erdal Tosun - Rendroy
Cezmi Baskın - Amir Tocha Lamtina
Muhittin Korkmaz - Tihulu