Cadde Gal Gadot: Mümkün olsa haftada bir doğururum

Gal Gadot: Mümkün olsa haftada bir doğururum

06.01.2022 - 13:36 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haziran ayında üçüncü çocuğunu kucağına alan 'Wonder Woman' filminin yıldızı Gal Gadot, ebeveynlik ve doğumla ilgili tecrübeleri için "Yapabilseydim haftada bir doğururdum" dedi.

Gal Gadot: Mümkün olsa haftada bir doğururum

Canlandırdığı 'Wonder Woman' karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Gal Godot, annelik sevgisini ve doğum yapmanın kendisi için ne kadar büyülü olduğunu anlattı.

Haberin Devamı

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, 36 yaşındaki oyuncu, Instyle dergisinin Sert Kadınlar konulu şubat sayısı için verdiği söyleşide, çocuk doğurmakla ilgili tecrübelerini paylaştı.

Doğum yapmayı sevdiğini, eğer fırsatı olsa bunu daha sık yapacağını açıklayan Gadot, "Yapabilseydim haftada bir doğururdum" dedi.

İsrailli oyuncu "Çok büyülü bir şey. Dürüst olmak gerekirse, her zaman epidural aldığım için çok acı verici değil. Hayat yarattığınızı hissettiğiniz tam o an, inanılmaz" diye konuştu.

"HAMİLELİKLER BENİM İÇNİ ZORDU"
10 yaşındaki Alma, 4 yaşındaki Maya ve 8 aylık Daniella adında üç kızı olan Gal Gadot, migrenlerle boğuştuğu ve kendini iyi hissetmediğinden hamileliğin kendisi için daha zor olduğunu kabul etti. Gadot, "Hamilelikler benim için zorlu. Hasta hissediyorum ve migrenim oluyor. Rahat hissetmiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Hollywood yıldızı, çocuk doğurmanın yanı sıra üç kızı söz konusu olduğundan ne kadar korumacı davrandığına da değindi. Aktris, kızlarının, yaşamının mümkün mertebe mahrem tutmaya çalıştığı bir yönü olduğunu açıkladı.

Gal Gadot, "Mümkün mertebe mahrem tuttuğumdan emin olduğum tek şey onlar. Saf, güvende ve koruma altında kalmalarını istiyorum. Çok şey paylaşıyorum. Herkesin ilişki kurabileceği veya bir şeyler öğrenebileceği deneyimlerden geçtiysem, bunun harika olduğuna inanıyorum" dedi.

Gal Gadot: Mümkün olsa haftada bir doğururum

Yazarlar