Cadde Galaksinin Koruyucuları 2 konusu ve oyuncuları! Galaksinin Koruyucuları 2 filmi ne zaman çekildi?

Galaksinin Koruyucuları 2 konusu ve oyuncuları! Galaksinin Koruyucuları 2 filmi ne zaman çekildi?

05.11.2020 - 16:20 | Son Güncellenme:

Galaksinin Koruyucuları 2 filmi bu akşam ekrana gelecek. Filmi izlemek isteyen seyirciler Galaksinin Koruyucuları 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya devam ediyor. 2017 yılında vizyona giren Amerikan yapımı Marvel filminin başrollerinde Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel gibi usta isimler yer alıyor. İşte Galaksinin Koruyucuları 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Galaksinin Koruyucuları 2 konusu ve oyuncuları Galaksinin Koruyucuları 2 filmi ne zaman çekildi

Galaksinin Koruyucuları 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2014 yılında Marvel tarafından çekilen Galaksinin Koruyucuları filminin devam niteliğinde olan Galaksinin Koruyucuları 2 filminin oyuncu kadrosunda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel gibi isimler yer alıyor. İşte Galaksinin Koruyucuları filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Haberin Devamı

 GALAKSİNİN KORUYUCULARI 2 FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Galaksinin Koruyucuları 2, yapımcılığını Marvel Studios'un dağıtımını ise Walt Disney Studios Motion Pictures'ın yaptığı, Marvel Comics süper kahraman takımı Galaksinin Koruyucuları'ndan uyarlanan 2017 yapımı Amerikan süper kahraman filmi. Film 2014 yapımı Galaksinin Koruyucuları filminin devamı olup Marvel Sinematik Evreni on beşinci filmidir. James Gunn tarafından yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel (seslendirme), Bradley Cooper (seslendirme), Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan ve Kurt Russell yer almaktadır.

Galaksinin Koruyucuları 2 resmi olarak ilk filmin yayınlanmasından önce San Diego Comic-Con International'da açıklandı. Filmin ismi Haziran 2015'in sonlarına doğru açıklandı. Temel çekimler Şubat 2016'da Fayette County, Georgia'daki Pinewood Atlanta Studios'da başladı ve 5 Mayıs 2017'de IMAX ve 3D olarak yayınlandı.

Haberin Devamı

GALAKSİNİN KORUYUCULARI 2 FİLMİ OYUNCULARI

Oyuncular

Chris Pratt, Peter Quill / Star-Lord:

Yarı insan yarı yaratık olan, Galaksinin Koruyucuları'nın çocukken Dünya'dan kaçırılan ve Ravagers denilen hırsız ve kaçakçı yaratık topluluğu tarafından büyütülen önderi. Pratt, Marvel ile çok film sözleşmenin bir parçası olarak döndü.

Zoe Saldana, Gamora:

Koruyucuların, geçmişteki suçları için kefaret arayan, yabancı dünyadan yetim üyesi. Kişisel katili olması için Thanos tarafından eğitildi.

Dave Bautista, Yok edici Drax:

Ailesini öldürdüğü için Thanos'a karşı intikam arayan, Koruyucuların savaşçı üyesi.[3] Bautista senaryoyu ilk okuduğunda önceki taslakların aksine senaryonun son sürümünü beklemeyi tercih etti.

Vin Diesel, Groot: Rocket'in suç ortağı olan, Koruyucuların ağaca benzer, insansı üyesi.

Bradley Cooper, Rocket:

Kelle avcısı, paralı asker ve silah ustası, savaş taktikçisi, mühendislik yapan Koruyucuların Rakun üyesi. Sean Gunn bir kez daha karakter için film sırasında dublörlük yaptı.

Haberin Devamı

Michael Rooker, Yondu Udonta: Ravagers'in önderi olan mavi tenli haydut.

Karen Gillan, Nebula:

Gamora ile kardeş olarak büyüyen, Thanos'un evlatlık kızı.

Sean Gunn, Kraglin: Yondu'nun Ravagers'deki ilk dostu.

Glenn Close, Irani Rael:

Pom Klementieff, Mantis

Elizabeth Debicki

Chris Sullivan

Kurt Russell, Quill'in babası

Steve Agee belirtilmemiş bir rolde kadroya dahil olmuştur.