Cadde 'Game of Thrones'un Arap versiyonu çekiliyor

'Game of Thrones'un Arap versiyonu çekiliyor

12.05.2017 - 17:59 | Son Güncellenme:

Fenomen yapım ‘Game of Thrones'un (Taht Oyunları) Arap versiyonu geliyor. Ramazan ayında ekrana gelecek olan dizi için meşhur 'Kış geliyor' (Winter is coming) repliği 'Ramazan geliyor' şeklinde uyarlandı.

Game of Thronesun Arap versiyonu çekiliyor

Dünya çapında milyonlarca seyircisi olan ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinin Arap versiyonu çekiliyor. 27 Mayıs’ta, ramazan ayının başlangıcında seyirciyle buluşması beklenen dizinin adı 'Orchidea' olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Başrollerinde Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner gibi isimlerin yer aldığı dizisinin Arap versiyonu, Abu Dhabi TV’de ekranlara gelecek. Dizinin çekimlerinin Romanya ve Fransa’nın bazı bölgelerinde gerçekleştirildiği öğrenildi.

Suriyeli oyuncu ve yönetmen Hatem Ali tarafından çekilen dizi, Arap dünyasında henüz yayınlanmadan büyük heyecan yarattı. Yeni dizi için seçilen oyuncuların, dizinin orijinal versiyonundaki oyuncularla benzerliği de dikkati çekti.

Soophie Turner'ın canlandırdığı 'Sansa Stark' karakterini Emme Sayah oynayacak. Kit Harington'ın hayat verdiği 'Jon Snow' karakterini Qays Sheikh Najib oynayacak. Sulafa Memar, Lena Headey'in canlandırdığı 'Cercei Lannister' karakteriyle ekranlarad olacak. 'Khal Drogo' rolünde ise Basil Khayat performans setgileyecek. (NTV)

Yazarlar