Cadde Gamze Özçelik: Yine yollarda olacağız

Gamze Özçelik: Yine yollarda olacağız

04.04.2022 - 13:52 | Son Güncellenme:

'Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik, geçtiğimiz sene Ramazan ayında gittiği ülkelerde çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, "Yine ekipçe yollarda olacağız" dedi.

Gamze Özçelik: Yine yollarda olacağız

Kurucusu olduğu 'Umuda Koşanlar Derneği'nde yaptığı çalışmalarla bilinen eski oyuncu Gamze Özçelik (39), dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor.

Haberin Devamı

Paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen Özçelik, geçen yıl Ramazan ayında gittiği ülkelerde çekilen fotoğraflarını paylaştı.

"KİMSE SAHURA YALNIZ UYANMASIN"
Ülke ülke gezerek yardıma muhtaç kişilere destek olan Gamze Özçelik, yayınladığı karelere;  "Bu Ramazanda da kimse sahura yalnız uyanmasın, iftarını yoklukla yapmasın diye ekipçe yollarda olacağız" notunu düştü.

Gamze Özçelik: Yine yollarda olacağız

Özçelik, geçtiğimiz Ramazan ayında da yardıma muhtaçlara elini uzatmıştı. Heyecanını takipçileriyle paylaşan ünlü isim, , “Bu ayın büyük bir kısmını yollarda ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için geçireceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

2017 YILINDAN BERİ FAALİYET GÖSTERİYOR
Oyunculuk kariyerinin zirvesindeyken hayatını bir anda değiştiren Gamze Özçelik'in kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği, 2017 yılından beri faaliyet gösteriyor.