Cadde Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan Seda Bakan'dan yeni kareler

Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan Seda Bakan'dan yeni kareler

20.10.2022 - 09:26 | Son Güncellenme:

Müzisyen Ali Erel ile 2014 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Seda Bakan, 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Bakan, geçtiğimiz ay ikinci kez anne olmuştu. Şimdilerde kızlarıyla ilgilenen güzel oyuncu, bir kozmetik markasının lansmanına katıldı. Davette beyaz otriş detaylı bir elbise giymeyi tercih eden Bakan'ın pozları büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan Seda Bakandan yeni kareler

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, 'Ela' adını verdiği ikinci kızını 2 Eylül 2022 tarihinde dünyaya getirmişti. Kızı Ela da kendisi de iyi olan Seda Bakan, hastane çıkışı eşi Ali Erel ve kızlarıyla objektif karşısına geçmişti.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, “Ailemiz kızlar kampı gibi oldu. Ali de bir tane daha kızı olsun çok istiyordu, onun dilediği oldu. Bizim ailede sadece kız var biliyorsunuz. Erkek için artık damatları seveceğiz” diyerek gülümsemişti.

Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan Seda Bakandan yeni kareler

ELA İLE POZ VERDİ

Seda Bakan'dan doğumdan günler sonra yeni bir paylaşım gelmişti. Küçük kızı Ela'nın kucağında olduğu kareyi, Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşan ünlü oyuncunun keyifli hali dikkatlerden kaçmamıştı. Ardından bir paylaşım daha yapan Bakan, kızı Leyla'nın da arkada göründüğü kareyi yayınlamıştı.

"TEKRAR BAŞA SARDIK"

Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Emirgan’da bir kafeden çıkarken objektiflere takılmıştı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan, şöyle konuşmuştu:

Haberin Devamı

Kızım Ela ile birlikte pazardan alışveriş yaptık ve sonra da yorgunluk kahvesi içmeye geldim. Uykusuz geceler tekrar başladı, çok fenayım arkadaşlar. Tekrar başa sardık. Leyla, alıştı kardeşine.

"GİDECEK KENDİLİĞİNDEN"

Seda Bakan, "Doğum kilolarım var biraz ama gidecek kendiliğinden. Spor yapacak vaktim hiç olmuyor. Bugün de hastayım biraz çok konuşamayacağım müsaadenizle" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan Seda Bakandan yeni kareler

"40'IMIZ UÇUYOR"

İkinci kez anne olan Bakan, geçtiğimiz hafta ikinci kızı Ela için evinde mevlit yapmıştı. Güzel oyuncu, kızının bu özel gününden fotoğrafları da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. "40'ımız uçuyor" diyen ünlü isim, kızının kucağında olduğu anları da "Çok şükür" diyerek yayınlamıştı.

BEYAZ ELBİSELİ POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Vaktinin çoğunu kızlarıyla geçiren Seda Bakan, dün bir kozmetik markasının lansmanına katıldı. Davette beyaz, otriş ve minik taş detayları olan bir elbise giymeyi tercih eden 37 yaşındaki Bakan'ın pozları büyük ilgi gördü. Ünlü isme; "Çok güzelsiniz", "Bu ne güzellik", "Kim der geçen ay doğum yaptı diye", "Maşallah" gibi yorumlar yapıldı.

Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan Seda Bakandan yeni kareler