Cadde Genç oyuncu yatak odasında ölü bulundu!

Genç oyuncu yatak odasında ölü bulundu!

07.11.2023 - 11:03 | Son Güncellenme:

Oyunculuğa çocukluk yıllarında adım atan Evan Ellingson, kaldığı 'ayık yaşam' tesisinin yatak odasında ölü bulundu. Ünlü ismin babası oğlunun vefatını doğrulayarak, Evan'ın uyuşturucu ile mücadele ettiğini, ancak son yıllarda iyileşme sürecinde olduğunu söyledi.

Genç oyuncu yatak odasında ölü bulundu

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
'CSI: Miami' dizisinde David Caruso, '24'te Kiefer Sutherland ve 'My Sister's Keeper' filminde Cameron Diaz ile yaptığı çalışmalarla tanınan eski çocuk oyuncu Evan Ellingson, 35 yaşında hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

TMZ'nin haberine göre; ünlü isim Kaliforniya'nın San Bernardino County'deki Fontana kentinde kaldığı 'ayık yaşam' tesisinin yatak odasında ölü bulundu.

Genç oyuncu yatak odasında ölü bulundu

UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞIYLA MÜCADELE EDİYORDU

Babası Michael, oyuncunun ölümünü doğrulayarak; oğlunun uyuşturucu ile mücadele ettiğini, ancak son yıllarda daha iyi durumda olduğunu ve iyileşme sürecinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Adli tıp ofisine göre herhangi bir cinayet söz konusu değil ve ölüm nedeni henüz paylaşılmadı.

Genç oyuncu yatak odasında ölü bulundu

UZUN SÜREDİR EKRANLARDAN UZAKTI

Güney Kaliforniya'daki La Verne'de doğan aktör, şok ölümünden önce Hollywood'da çalışmaya uzun bir ara vermişti. Genç oyuncu, son olarak 2010 yılında 'CSI: Miami'nin bir bölümünde Kyle Harmon rolünde oynamıştı.

Haberin Devamı

Ellingson ilk oyunculuk deneyimini, 12 yaşındaki 'Chuck'ı canlandırdığı 2001 yapımı TV filmi 'Living In Fear'da yapmıştı.

Genç oyuncu yatak odasında ölü bulundu

"HİÇ PİŞMANLIK DUYMADIM"

Temmuz 2009'da Philstar Global'a genç yaşta gösteri dünyasında çalışmaya başlamasıyla ilgili konuşan aktör, şu ifadeleri kullanmıştı:

Arkadaşlarımla hiç aynı çocukluk deneyimini yaşamadım. Onlarla daha fazla zaman geçiremedim. Ancak, benim çocukluğum harika bir çocukluktu. Sevdiğim şeyleri yapmakla meşguldüm. Hiç pişmanlık duymadım çünkü oyunculuğa olan tutkumu erken keşfettim.