Cadde George Clooney'den Matthew Perry itirafı: 'Friends'de oynarken mutlu değildi!

George Clooney'den Matthew Perry itirafı: 'Friends'de oynarken mutlu değildi!

20.12.2023 - 12:16 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin yakın arkadaşlarından biri olan ünlü aktör George Clooney, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan meslektaşı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

George Clooneyden Matthew Perry itirafı: Friendsde oynarken mutlu değildi

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Ünlü oyuncu Matthew Perry, 28 Ekim'de henüz 54 yaşındayken hayatını kaybetti. 54 yaşında gelen bu ani ölüm tüm dünyayı şoke ederken; Perry'nin otopsi sonucu ölümünden neredeyse iki ay sonra yayınlandı. Buna göre oyuncunun aşırı dozda ketamin (atlar için kullanılan bir uyuşturucu ilaç) aldıktan sonra jakuzisinde boğulduğu ortaya çıktı. Raporda şu ifadeler yer aldı:

Haberin Devamı

Ölüm sonrası kan örneklerinde bulunan yüksek ketamin seviyelerinde, ana ölümcül etkiler hem kardiyovasküler aşırı uyarılma, hem de solunum eksikliğinden kaynaklanacaktır. Matthew Perry'nin bu sebeplerle bilinç kaybına uğradığı sırada suyun altına dalmış olma ihtimali nedeniyle boğulma da ölüm sebebine katkıda bulunmaktadır.

George Clooneyden Matthew Perry itirafı: Friendsde oynarken mutlu değildi

"O ZAMANLAR ÇOK GENÇTİ"

Perry'nin meslektaşı ve yakın arkadaşı George Clooney, Deadline'a konuşarak aktörün hayalinin bir sitcom'da rol almak olduğunu ve 1994 yılında 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolünü aldığında bunu başardığını anlattı. Ancak Clooney'nin söylediklerine göre; alkol ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle zor günler geçiren Perry, hayalini gerçekleştirmesine rağmen mutlu olamadı.

George Clooneyden Matthew Perry itirafı: Friendsde oynarken mutlu değildi

62 yaşındaki Clooney, "Matthew o zamanlar çok gençti. Bana, Richard Kind'a ve Grant Heslov'a 'Bir sitcom'da oynamak istiyorum, dostum. Bunu yaparsam dünyadaki en mutlu adam ben olacağım' derdi" diye konuştu ve ekledi:

Ve muhtemelen gelmiş geçmiş en iyi sitcom'lardan birinde rol alarak bu hayalini gerçekleştirdi. Ama Mutlu değildi. Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi.

George Clooneyden Matthew Perry itirafı: Friendsde oynarken mutlu değildi

"BAŞARI VE PARA SİZE OTOMATİK OLARAK MUTLULUK GETİRMEZ"

George, Matthew ile bir dönem her gün yan yana olmalarına rağmen arkadaşının 'içinden neler geçtiğini' bilmediğini de itiraf etti. Clooney, Perry'nin 'Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing' adlı anı kitabında anlattıklarına atıfta bulunarak, "Mutlu olmadığını biliyordum. Ama günde 12 Vicodin kullandığını ve bahsettiği tüm o diğer yürek parçalayıcı şeyleri bilmiyordum. Ayrıca bu durum; başarı, para ve tüm bu şeylerin size otomatik olarak mutluluk getirmediğini de anlatıyor aslında. Kendinizle ve hayatınızla mutlu olmalısınız" dedi.

Haberin Devamı

George Clooneyden Matthew Perry itirafı: Friendsde oynarken mutlu değildi

Matthew Perry ile ilk tanıştıkları dönemden de bahseden George Clooney, "Matt'le tanıştığımda daha 16 yaşındaydı. Benden yaklaşık 10 yaş küçüktü. Birlikte tenis oynardık. Harika, komik ve eğlenceli bir çocuktu" şeklinde konuştu.