Cadde Gerard Pique'nin yeni sevgilisiyle paylaşımına yorum yağdı!

Gerard Pique'nin yeni sevgilisiyle paylaşımına yorum yağdı!

26.01.2023 - 09:28 | Son Güncellenme:

Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmış; eski futbolcu, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz hafta çıkan yeni şarkısında eski aşkına Rolex-Casio saatleriyle göndermede bulunan Shakira'ya, Pique'den cevap gecikmemişti. Tüm bunların ardından Pique, sevgilisiyle fotoğraflarını ilk kez Instagram sayfasından yayınladı. Futbolcunun paylaşımına adeta yorum yağarken, eski eşlerin hâlâ birbirlerini takip ediyor oluşu da dikkatlerden kaçmadı.

Gerard Piquenin yeni sevgilisiyle paylaşımına yorum yağdı

Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkı kısa bir süre önce sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Gerard Pique'nin, iki çocuğunun annesi (Milan-Sasha) Shakira'yı aldattığı ve ünlü şarkıcının bunu yakaladığı ileri sürülmüş, ünlü çiftin bu olayın ardından evlerini ayırdığı da belirtilmişti.

Gerard Piquenin yeni sevgilisiyle paylaşımına yorum yağdı

YENİ ŞARKISINI YAYINLADI

45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, geçtiğimiz hafta ise İspanyolca olarak yayınlanan yepyeni bir parçada yapımcı Bizarrap ile işbirliği yapmıştı. Ünlü isim, şarkısının sözlerinde eski sevgilisi Gerard Pique ve onun yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti'ye üstü kapalı bir göndermede de bulunmuştu.

Gerard Piquenin yeni sevgilisiyle paylaşımına yorum yağdı

Şarkısında, "Ben iki tane 22'lik kıza değerim. Bir Ferrari'yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex'i bir Casio ile takas ettin" sözlerine yer veren Shakira, yıldız futbolcuyu "Bir sürü spor salonuna gittin ama biraz da beynini çalıştır" ifadeleriyle de eleştirmişti.

Haberin Devamı

"DARILMAK YOK"

Şarkının devamında, "Beni incittiğini sandın ama ben daha güçlü döndüm. Kadınlar artık ağlamıyor, kadınlar fatura kesiyor. Aşktan nefrete sadece bir adım var. Darılmak yok bebeğim, sözde yerime geçecek kişiyle sana en iyisini diliyorum. Yalvarsan bile sana dönmeyeceğim" sözleri de yer alıyordu.

Gerard Piquenin yeni sevgilisiyle paylaşımına yorum yağdı

PIQUE'DEN CEVAP GECİKMEDİ

35 yaşındaki Gerard Pique ise önceki günlerde eski sevgilisinin tüm dünyada gündem olan göndermelerine cevap vermişti. DailyMail'in haberine göre; King's League'in yayında konuşan ünlü isim, bileğindeki bir saati göstererek; "Casio bize kol saatleri gönderdi, bir sponsorluk anlaşmasına vardık" demişti.

"O ŞARKI YÜZÜNEN MAHVOLDU"

Aguero, daha sonra Pique'nin neden bu açıklamayı yaptığı sorulduğunda; eski takım arkadaşının Shakira tarafından 'mahvedildiğini' söyleyerek; "Shakira'nın şarkısı yüzünden oldu. Sanırım Casio bu yüzden bize sponsor oluyor. Pique o şarkı yüzünden mahvoldu" ifadelerini kullanmıştı.

Gerard Piquenin yeni sevgilisiyle paylaşımına yorum yağdı

ALDATILDIĞINI BÖYLE ANLAMIŞ

Öte yandan Shakira'nın, yıllardır birlikte olduğu Gerard Piqué'nin kendisini aldattığını; evdeki reçelin kaybolduğunu fark ettiğinde anladığı iddia edilmişti. ShowNews Today'de yer alan habere göre; ünlü isim seyahatten eve döndüğünde kaybolan meyve reçelinden şüphelenmişti, çünkü Pique ile çocukları Milan ve Sasha reçelden nefret ediyordu.

Haberin Devamı

İLK KEZ PAYLAŞTI

Tüm bunların ardından Gerard Pique'den yeni bir hamle daha geldi. Dünyaca ünlü futbolcu, yeni sevgilisi Clara Chia Marti ile aşk dolu bir pozlarını ilk kez 22,1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştı.

Fotoğrafına herhangi bir not yazmayan veya kız arkadaşını etiketlemeyen Pique'nin bu pozuna, kısa sürede 2 milyondan fazla beğeni 400 binden fazla yorum geldi.

Gerard Piquenin yeni sevgilisiyle paylaşımına yorum yağdı

"HÂLÂ REÇELİN VAR MI?"

Takipçileri, ünlü isme; "Sadece yorumları okumak için gelenler burada mı? Pembe dizi hikayesi gibi bir şey bu", "Kimse Shakira'yı geçemeyecek", "Clara, bana bir Twingo araba gibi gelmedi", "Bakalım Casio saat ne kadar dayanacak?" ve "Hâlâ reçelin var mı?" gibi yorumlar yazdı.

Pique ile Shakira'nın hala birlikte paylaştıkları fotoğrafları kaldırmamaları ve birbirlerini takip etmeleri de dikkatlerden kaçmadı.