Cadde GERÇEK MEYVELi SERiNLiK

GERÇEK MEYVELi SERiNLiK

23.08.2013 - 19:32 | Son Güncellenme:

Türkiye pazarına girdikten kısa bir süre sonra kahve severlerin yeni adresi haline gelen Amerikalı kahve zinciri...

GERÇEK MEYVELi SERiNLiK

Caribou Coffee, en popüler soğuk içeceği Smoothie’yle sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenlerin adresi.

Haberin Devamı

Çilek-muz, mango -portakal-limon dilimi ve beyaz şeftali olmak üzere üç çeşidi bulunan Smoothie, gerçek meyvelerden yapılıyor. Meyve ve buz parçalarıyla hazırlanan içecek, yaz sonuna kadar tüm Caribou şubelerinde...

DAMLA SAKIZIYLA TATLI UYUMU
Geleneksel lezzetleri modern bir yorumla sunan Özsüt, yüzyıllardır insanlığa şifa dağıtan damla sakızından ilham aldı. Özsüt eklendiği her tatlıya farklı ve lezzet dolu bir aroma katan damla sakızını, muhallebinin yanı sıra pasta ve dondurmalarında da kullanıyor.

KAHVALTIDAKİ SÜRPRİZ
Teksüt’ün krem peyniri, çocukların sabah kahvaltısı için farklı alternatifler sunuyor. Lezzetli ve zengin kahvaltı sofralarının yanı sıra, krem peynir sandviçlere de benzersiz bir tat katıyor. Teksut’ün krem peynirinin çikolatalı alternatifi de çocuklarına kahvaltıda küçük sürprizler yapmak isteyen anneleri bekliyor.

Haberin Devamı

EGE’DEN GELEN SAĞLIK
Sıcaklara bir de ağır yemekler eklenince, özellikle ilerleyen yaşlarda sağlık sorunları yaşamak kaçınılmaz oluyor. Yemek keyfinin eziyete dönüşmemesi için dengeli beslenmeye dikkat etmek ve sağlıklı gıdalar tüket-mek gerekiyor. Zeytinyağının kalp-damar hastalıkları riskini azalttığına dikkat çeken uzmanlar, günde sadece 2 çorba kaşığı zeytinyağının kalp krizi riskini neredeyse yarı yarıya azalttığını belirtiyor. Sultannas zeytinyağı çeşitleri, Ege’nin zengin topraklarından sofranıza sağlık getiriyor.