Cadde Gisele Bündchen'den Tom Brady'yi aldattığı iddiasına cevap!

Gisele Bündchen'den Tom Brady'yi aldattığı iddiasına cevap!

27.03.2024 - 17:45 | Son Güncellenme:

Brezilyalı süper model Gisele Bündchen, emekli NFL yıldızı Tom Brady ile 13 yıllık evliliğinin bitmesi sonrası gündeme gelen 'ihanet' iddiası hakkında konuştu. Yıllara maydan okuyan 43 yaşındaki güzel, jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile ilişkisini de anlattı.

Gisele Bündchenden Tom Bradyyi aldattığı iddiasına cevap

Uzun yıllar podyumlarda fırtınalar estiren Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 2009'da dünyaevine girmiş, Benjamin (13) ve Vivian Lake (10) adında iki çocukları dünyaya gelmişti. Popüler çift, aralarında soğuk rüzgarlar estiği yönünde çok konuşulan haberlerden sonra, Ekim 2022'de boşandıklarını duyurmuştu.

Haberin Devamı

"DOSTANE ŞEKİLDE AYRILDIK"

Bündchen, "Birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarız. Tom ve ben boşanmamızı dostane bir şekilde sonuçlandırdık. Önceliğim her zaman tüm kalbimle çocuklarımda olmaya devam edecek" açıklamasını yaptmıştı.

Gisele Bündchenden Tom Bradyyi aldattığı iddiasına cevap

"ACI VERİCİ VE ZOR"

20 yıllık kariyerinde yedi kez Super Bowl şampiyonluğu kazanan Brady ise "Bu karara dostane şekilde ulaştık. Harika çocuklarımız her şekilde dünyamızın merkezi olmaya devam edecek. Hak ettikleri sevgi ve ilgiyi görmelerini sağlamak için her zaman birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Çok düşündükten sonra ayrılma kararı verdik. Bunu yapmak acı verici ve zor. Birbirimiz için en iyisini diliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

"BU BİR YALAN"

The New York Times'a röportaj veren Bündchen, emekli NFL (Amerikan Ulusal Futbol Ligi) yıldızıyla ilişkisini bitirmeden önce jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile yeni bir aşka yelken açtığı yönündeki iddiaları yanıtladı.

Haberin Devamı

Bu bir yalan! Gerçekten hayatımı bir tabloid haline getirmek istemiyorum. Kendimi tüm bunlara açık hale getirmek istemiyorum.

Gisele Bündchenden Tom Bradyyi aldattığı iddiasına cevap

"NELER YAŞADIĞIMIZI SADECE İKİMİZ BİLİYORUZ"

Tom Brady ile ilişkilerini bitirdikten sonra haksız eleştirilere maruz kaldığını vurgulayan Brezilyalı güzel, "Bu, sağlıksız bir ilişkiyi bırakma cesaretine sahip olduklarında suçlanan ve sadakatsiz olarak etiketlenen birçok kadının başına gelen bir şey. Bu yorumları yapan insanlarla baş etmek zorundalar, aileleriyle uğraşmak zorundalar. Elbette bu durum benim için biraz daha fazla büyüyor. İki kişi arasında ne olduğunu kimse bilmiyor, yalnızca ilişki yaşayan iki kişi bunu biliyor" şeklinde konuştu.

Gisele Bündchenden Tom Bradyyi aldattığı iddiasına cevap

"ÇOK DÜRÜST VE ÇOK ŞEFFAF"

2015'te podyumlara veda eden Bündchen, Joaquim Valente ile yeni ilişkisi hakkında ise "İlk kez arkadaşım olan birini görüyorum. Çok farklı birisi. Çok dürüst ve çok şeffaf" dedi.

Gisele Bündchenden Tom Bradyyi aldattığı iddiasına cevap