Cadde Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor? Gizli Saklı dizisi konusu ve oyuncuları...

Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor? Gizli Saklı dizisi konusu ve oyuncuları...

18.06.2022 - 22:27 | Son Güncellenme:

Gizli Saklı dizisi tekrar bölümü ile Fox TV ekranında izleyici ile buluşuor. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın başrollerinde yer aldığı Gizli Saklı dizisinde polis teşkilatında görev alan iki zıt karakter olan Pamir ve Naz bir mafya babasının peşine görevlendirilir. İşte Gizli Saklı dizisi konusu ve oyuncuları...

Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor Gizli Saklı dizisi konusu ve oyuncuları...

Gizli Saklı dizisi konusu ve oyuncuları araştırma konusu olmaya devam ediyor. İlk iki bölümü ile Fox TV ekranında izleyici karşına çıkan Gizli Saklı dizisinde iki zıt kutup olan Nazlı ve Pamir bir mafya babasını yakalamak için gizli bir göreve getirilir. İkilinin anlaşması oldukça zor olsada bu zorlu görev aynı zamanda yeni bir aşkın kapısını aralayacaktır.

Haberin Devamı

GİZLİ SAKLI OYUNCULARI

Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Tardu Flordun, Bülent Emrah Parlak, Şinasi Yurtsever, Ece Dizdar, Selçuk Borak, İdris Nebi Taşkan, Emrullah Çakay, Fulden Akyürek, Erşan Utku Ölmez, Hasan Elmas ve Şebnem Sönmez.

GİZLİ SAKLI KONUSU

Naz (Sinem Ünsal) polis akademisinden yeni mezun, korumacı bir karakter olan annesi ve dayısıyla birlikte yaşamaktadır. Tarık Koşuoğlu (Tardu Flordun) isimli bir mafya babasının peşinde olan polis teşkilatı, Naz’ı ve deli dolu polis memuru Pamir’i (Halit Özgür Sarı) gizli görevde beraber kullanmaya karar verir. Pamir ve Naz yeni evli bir çift gibi mafya ailesinin evinin karşısına taşınacak ve Tarık Koşuoğlu’nun güvenini kazanıp onu adalete teslim edeceklerdir…

Haberin Devamı

GİZLİ SAKLI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gizli Saklı dizisinin çekimleri İstanbul'da; Beşiktaş, Sarıyer, Beykoz, Beyoğlu, Eyüp, Üsküdar gibi ilçelerde gerçekleştiriliyor.