Cadde Gökçe Akyıldız: Ayrılığı sindirdim!

Gökçe Akyıldız: Ayrılığı sindirdim!

21.07.2022 - 07:02 | Son Güncellenme:

2015-2018 yılları arasında yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' dizisindeki 'Songül' karakteriyle hafızalarda yer eden Gökçe Akyıldız, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda gerçekleşen doğum günü partisine katıldı. Temmuz 2017'de Mustafa Özyurt ile dünyaevine giren oyuncu, 2018'de oğlu Ömer Aslan'ın doğumuyla mesleğine ara verdi. 2020'de Özyurt'la yollarını ayıran Akyıldız, setlere dönüş kararını, "Tekrar o enerjiyi yakalayabildim" sözleriyle dile getirdi.

Gökçe Akyıldız: Ayrılığı sindirdim

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Romantik komedi türündeki 'Seni Kalbime Sakladım' dizisinde rol alan Gökçe Akyıldız, “Ajansımızın menajeri, PR sorumlusu ve genel müdürün doğum gününü kutladık hep birlikte. Özlem gideriyoruz” dedi. Basın mensuplarının “Yeni dizi projeniz başladı, nasıl gidiyor set ve çekimler?” sorusunu 29 yaşındaki oyuncu, “Çok güzel bir set. Tam bir yaz dizisi” şeklinde cevapladı.

Haberin Devamı

"BOŞLUK BULUNCA KAÇIYORUM"

Sette tanıştığı ve üç yıl evli kaldığı oğlu Ömer Aslan'ın babası, ses teknisyeni Mustafa Özyurt'tan 2020'de anlaşmalı olarak sessiz sedasız boşanan Akyıldız, “Küçük seyahatler yapmayı seviyorum. Bayramda ailemin yanına gittim. Her şey yolundaydı. Boşluk bulunca kaçıyorum” sözleriyle, Almanya tatilinden de bahsetti.

Gökçe Akyıldız: Ayrılığı sindirdim

"BU MESLEĞE ÇOK KÜÇÜK YAŞALRDA BAŞLADIM"

“Evlendikten sonra birkaç sene çalışmadınız. Ayrılık kararı aldıktan sonra tekrar setlere dönmeye nasıl karar verdiniz?” sorusu yöneltilen Akyıldız, şöyle konuştu:

Benim mesleğim bu. Çok küçük yaşlarda başladım. En son projem çok iyiydi. Sonra çocuğum oldu, ara vermek zorunda kaldım. Bir ayrılık yaşadım. Bunları sindirdim, kabul ettim ve tekrar mesleğime geri döndüm. 'Tekrar o enerjiyi yakalayabildim' diyebilirim. Bu yüzden çok mutluyum, işimi çok seviyorum.

Gökçe Akyıldız: Ayrılığı sindirdim

'SEYRAN' KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Oyuncu çift Mert Yazıcıoğlu-Afra Saraçoğlu çifti de doğum gününe katılanlar arasındaydı. 24 yaşındaki güzel, “Sevdiğimiz kişilerin doğum günü. Mutluyuz” dedi. Yazıcıoğlu ise “Dostlarımızın doğum gününe geldik. Keyifli bir akşam oluyor” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yeni sezonda Antepli bir ailenin hikâyesini konu alan 'Yalı Çapkını' isimli diziyle ekranlara dönecek olan Afra Saraçoğlu, “Temmuzun son günlerinde sete çıkacağız. Dizi projesinde yer alıyorum. 'Seyran' karakterine hayat vereceğim ama şu an pek de bahsetmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Gökçe Akyıldız: Ayrılığı sindirdim

"SORUYU CEVAPLARSAM DAHA DA İŞ BULAMAM"

Yazıcıoğlu ise “Ben de inşallah çalışacağım. Bir proje üstüne konuşuyoruz ama hangi platform olacağı daha belli değil” şeklinde konuştu. Son dönemde dijital platformların çoğalması ve televizyona rakip olması sorulunca ise gülerek, “Çok güzel bir soru ama ben bu soruyu cevaplarsam bir daha iş bulamam” yanıtını verdi.