Cadde Gökçe: Müzik piyasası bitti!

Gökçe: Müzik piyasası bitti!

01.05.2024 - 15:56 | Son Güncellenme:

Dream Türk'te yayınlanan 'Deşarj' programında her çarşamba ünlü isimleri ağırlayan Refik Sarıöz'ün, bu haftaki konuğu pop rock müziğinin sevilen isimlerinden Gökçe oldu.

Gökçe: Müzik piyasası bitti

Deşarj'a konuk olan Gökçe, senede 10 tane klip çekemeyeceğini belirterek, "Hayat 90’lar ve 2000’ler başında kalmadı. Müzik piyasası bitti. Türk sanat müziği çok severim. AlâGökçe serisi çıkarttım. Elbet Bir Gün Buluşacağız'ı kendi tarzımda söyledim. Yeşilçam aşığıyım. Göksel zamanında Yeşilçam şarkılarını çıkarmasaydı ben yapardım" dedi.

Haberin Devamı

"KEŞKE 90'LARDA YAŞASAYDIM VE ŞARKI ÇIKARSAYDIM"

Dünyanın en güzel bestesini de yapsan, bunu reklamsız duyurabilme ihtimalinin olmadığından bahseden Gökçe, "Keşke 90’larda yaşasaydım ve şarkı çıkarsaydım. Onlar için sadece ünlü olmak önemli bir şey. Şarkısının duyulması... Sadece bu önemli, böyle insanlar, sen bir anda parlarsın hepsi senin peşinde pervaneye gelen böcek gibi üşüşürler, tekrar düşüşe geç, onlar da giderler" şeklinde konuştu.

"HİÇBİR İŞE YARAMIYORUZ

Seçtiği meslek hakkında pişmanlık duyduğunu dile getiren şarkıcı, "Kemancı kendi için keman çalar, piyanist kendi için piyano çalar, biz hiçbir işe yaramıyoruz. Açık ve dürüst söyleyeyim ben komşuma yardım ettiğim zaman o gün dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Ben bu dünyaya bunun için gelmişim çünkü. Benim böyle biraz yardım eden bir meslek seçmem gerekiyordu. Ben şimdi belli bir yaştan sonra çok değişik düşünmeye başladım. Çok pişmanım şarkıcı olduğum için şunu kastettim; Bben çok zeki bir insan olduğumu düşünüyorum. Zeki bir insanım ve şarkıcı olarak zekâmı heba ettim. Bu dünyayı baştan yaşayıp işe yarar olmak çok isterdim" ifadelerini kullandı.