Cadde Gonca Vuslateri bacağındaki yanık izlerini paylaştı

Gonca Vuslateri bacağındaki yanık izlerini paylaştı

26.05.2021 - 07:39 | Son Güncellenme:

Geçen ay koronavirüse yakalanan ve ardından tıkanan burnunun açılması için kekik yağı döktüğü tencerenin devrilmesi sonucu bacaklarında yanık oluşan Gonca Vuslateri, yanık izlerini ilk kez yayınladı.

Gonca Vuslateri bacağındaki yanık izlerini paylaştı

Uzun bir süre hem koronavirüs hem de yanık tedavisi gören Gonca Vuslateri sağlığına kavuştu. Yaşadığı kazanın üzerinden zaman geçmesine rağmen, Vuslateri'nin bacağındaki izler kaybolmadı. Gonca Vuslateri kaza ile yanan bacağının fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

34 yaşındaki Vuslateri’nin sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda bacağında yanık izleri görüldü.

Gonca Vuslateri bacağındaki yanık izlerini paylaştı

MASKESİZ GÖRÜNTÜLENDİ
Öte yandan birkaç gün önce Cihangir'de görüntülenen oyuncu, maskesiz gezerek kuralları hiçe saymıştı. Hafta sonu kısıtlamasında köpeklerini dolaştırmak için dışarıya çıkan Vuslateri, bir ara yakınlardaki bir kafeden kahve alıp dostlarıyla hasret gidermişti.
Gonca Vuslateri yanık bölgelerini açıkta bırakıp rahat hareket etmesi için giydiği pantolonuyla dikkat çekerken, ünlü oyuncunun maske takmaması pes dedirtmişti.
Sol bacağındaki yanık izleri görülen oyuncu, bu sırada fotoğraflarının çekildiğini fark edince, sinirlenip tepkisini kendince söylenerek gösterirken, basın mensuplarının soru sormasına fırsat vermeden hızlıca evinin yolunu tutmuştu.