Cadde Gonca Vuslateri: Çocuk da yaparım kariyer de!

Gonca Vuslateri: Çocuk da yaparım kariyer de!

05.03.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda YouTube’da kendi kanalını açan ve 7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri, yakın arkadaşı Selim Akar’a poz verdi. Renkli karaktere sahip oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.

Gonca Vuslateri: Çocuk da yaparım kariyer de

Geçtiğimiz ekim ayında Gonca Vuslateri'den güzel haber gelmiş ve "Hamileyim" diyerek bebek beklediğini açıklamıştı. 37 yaşındaki oyuncu "Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten. Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor" demişti.

Haberin Devamı

"HAVALAR ISININCA EVLENECEĞİM"

Gözlerden uzak tuttuğu 8 aylık aşk yaşadığı sevgilisi merak konusu olan oyuncu, havalar ısınınca nikâh masasına oturacağını ifade etmiş ve şunları söylemişti:

Evlilik tabii çocuk haberini aldığımda düşündüğüm bir şey. Bir kez evlendim. Gelinlik, takı, tabak çanak, pasta - börek sevmiyorum zira acayip rahatsız edici bir ses. Tüm düğünlerin ses sistemi korkunçtur. Düğün kanaatim budur.

Gonca Vuslateri: Çocuk da yaparım kariyer de

"AYNI FİKİRDEYİM"

Daha önce "Anne olmak istemedim" açıklamasında bulunan Gonca Vuslateri, bu konuya da değinerek, "'Anne olmak çok istemedim' açıklamamı önüme getirmeyin. Hâlâ aynı fikirdeyim. Sadece gelene 'Git' demiyorum. Mükemmel bir sevgilim var. Gözüne ilk baktığımda 'Bu adam' dediğim. Hâlâ da o adam. Fakat ünlülük işinde değil" şeklinde konuşmuştu.

Gonca Vuslateri: Çocuk da yaparım kariyer de

İLK FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Geçtiğimiz haftalarda YouTube’da kendi kanalını açan Gonca Vuslateri yakın arkadaşı Selim Akar’a poz verdi. Oyuncu bebeğinin 6 aylık sürecinde ilk fotoğraf çekimini gerçekleştirmiş ve kanalını tanıtmış oldu.

Gonca Vuslateri: Çocuk da yaparım kariyer de

Haberin Devamı

BEBEĞİNİN İSMİNİ AÇIKLADI

7 aylık hamile olan güzel oyuncu şimdilerde vizyonda olan Zaferin Rengi filminde Vera karakt
erini canlandırıyor. Renkli karaktere sahip oyuncu,dünyaya gelecek kız çocuğunun adının Asya olduğunu söyledi.

Gonca Vuslateri: Çocuk da yaparım kariyer de

ESPRİ PATLATTI

Ünlü oyuncu, "Çocuk da yaparım kariyer de dedikleri bir 9 ay oldu” diyerek espiri yaptı.