Cadde Gönül Dağı Kenan öldü mü kurtlar mı parçaladı? Gönül Dağı Kenan (Serkan Kuru) diziden ayrılıyor mu?

Gönül Dağı Kenan öldü mü kurtlar mı parçaladı? Gönül Dağı Kenan (Serkan Kuru) diziden ayrılıyor mu?

27.11.2021 - 19:57 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayımlanan sevilen dizi Gönül Dağı dizisi bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Doktor Kenan rolüne hayat veren Serkan Kuru dizinin yeni bölümünde aldığı haber sonrasında dağa çıkar. Kasabaya kurtların indiği haberi ile apar topar doktoru aramaya çıkar. Doktorun yırtılmış kanlı gömleği köylüler tarafıdnan dağda bulunur. Peki Gönül Dağı Kenan öldü mü, diziden ayrıldı mı?

Gönül Dağı Kenan öldü mü kurtlar mı parçaladı Gönül Dağı Kenan (Serkan Kuru) diziden ayrılıyor mu

Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinde bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Doktor Kenan aldığı haberin ardından üzüntüsü nedeniyle dağa çıkar. Elif Kenan'ı arasa da çabaları sonuçsuz kalır. Doktorun dağa çıktığı öğrenilir sonrasında kasabaya kurt indiği haberi kasabadakilerin telaşını arttırır. Yapılan arama çalışmaları sonucunda dağda Doktor Kenan'a ait olduğu düşünülen kanlı gömlek bulunur. Peki Gönül Dağı Kenan diziden ayrılacak mı?

Haberin Devamı

GÖNÜL DAĞI KENAN DİZİDEN AYRILDI MI?

Gönül Dağı ekrana gelen son bölümde kasabaya atanan yeni doktor olan Kenan Gönül Dağı'nın eteklerinde aracının bozulmasının ardından dağa çıkar. Dağ'da kurt saldırısına uğrayana ve ağır yaralanan Doktor Kenan' bulan ve kendisine bakan biri tarafından bakılan doktor Kenan bir gün sonra kasabalı tarafından yapılan arama sonunda bulundu. Annesi ve Kenan arasında yıllar sonra Gönül Dağı'nda yapılan buluşma duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Doktor Kenan diziden ayrılmadı. 

Gönül Dağı Kenan öldü mü kurtlar mı parçaladı Gönül Dağı Kenan (Serkan Kuru) diziden ayrılıyor mu