Cadde Görüntüleri ortaya çıkmıştı! Melisa Döngel'e 'kavga' sorusu

Görüntüleri ortaya çıkmıştı! Melisa Döngel'e 'kavga' sorusu

04.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Şimdilerde 'Kusursuz Kiracı' adlı projede rol alan genç oyuncu Melisa Döngel'in, geçtiğimiz günlerde bir kadınla sokak ortasında saç saça baş başa kavga ettiği anlara dair görüntüler ortaya çıkmış; Döngel kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Yaşanan olaydan sonra önceki gün Kuruçeşme'de kameralara yansıyan ünlü isime, karıştığı kavga soruldu.

Görüntüleri ortaya çıkmıştı Melisa Döngele kavga sorusu

Geçtiğimiz aylarda Arnavutköy'de görüntülenen Melisa Döngel, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmişti. Kariyeriyle alakalı konuşurken; "Gelen eleştirileri umursuyorum" diyen Melisa Döngel, "Eleştiriye açık bir sektörde iş yapıyoruz, insanların eleştirileri benim için çok önemli. Kötü eleştirileri de pek takmamaya çalışıyoruz, hayatımıza devam edebilmek için” şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Görüntüleri ortaya çıkmıştı Melisa Döngele kavga sorusu

"O ÇIPLAK DEĞİLDİ"

22 yaşındaki güzel, 3.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla ilgili olarak, "Straplez bir fotoğraf paylaştım, dediğim gibi insanların görüş açısı. Yanlış yorumlanmış. Çıplak fotoğraf gördük hepimiz daha önce, o çıplak değildi” diyerek kahkaha atmıştı.

Görüntüleri ortaya çıkmıştı Melisa Döngele kavga sorusu

"OLABİLİR DE, OLMAYABİLİR DE"

Son dönemin popüler isimleri arasında yer alan Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde ise skandal bir olayla gündeme gelmişti. Sokak ortasında bir kadınla saç saça baş başa kavga kavga ettiği iddiaları sorulan oyuncu, "Olabilir de, olmayabilir de" diyerek gazetecilere cevap vermişti.

Güzel oyuncunun bir kadınla kavga ettiği görüntüler, sonrasında ortaya çıkarak sosyal medyada gündem olmuş; Melisa'nın Arnavutköy'de bir kadını saçından çekerek sürüklemeye çalıştığı anlar kameralara böyle yansımıştı.

Haberin Devamı

Görüntüleri ortaya çıkmıştı Melisa Döngele kavga sorusu

KAVGA SORULARINA YANIT YOK

Tüm bunların ardından geçtiğimiz akşam bir arkadaşıyla Kuruçeşme'de objektiflere takılan Melisa Döngel; basın mensuplarının kendisine bu görüntüleri hatırlatması üzerine hiçbir soruya yanıt vermeden geldikleri mekanın içerisine geçti.