Cadde Gülden Karaböcek: Yakında bizler de gideriz!

Gülden Karaböcek: Yakında bizler de gideriz!

30.11.2023 - 13:52 | Son Güncellenme:

Usta sanatçı Gülden Karaböcek, dün akşam İstanbul'da konser verdi. 'Dilek Taşı'nı yoğun istek üzerine iki kez okuyan sanatçı, 'Sürünüyorum' parçasının ardından ise duygusal bir açıklama yaptı.

Gülden Karaböcek: Yakında bizler de gideriz

Gülden Karaböcek, Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'ndeki konserinde 'Dilek Taşı', 'Sürünüyorum', 'Kırılsın Ellerim', 'Sen Evlisin', 'Ben Olmalıydım' gibi şarkıalrını seslendirdi. Konserin ilk yarısında siyah ve gri renklerden oluşan kostüm giyen sanatçı, ikinci yarıda pembe renk kostüm tercih etti.

Haberin Devamı

"HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI"

Aynı adlı film ve dizi ile yeniden popüler olan Dilek Taşı'nı yoğun istek üzerine iki kez okuyan Karaböcek, "Sene 1978, Dilek Taşı hayatımın dönüm noktasıdır. Hulki Saner'in isteğiyle bu besteyi film için yaptım. Çok sevildi, 45 yıldır her konserimde birkaç kez okuturlar bana" dedi. Sanatçı, kansere yenik düşen şarkının güftekârı Ali Tekintüre'yi sahnede anarak alkış istedi.

Gülden Karaböcek: Yakında bizler de gideriz

"ESKİ YAŞLARDA DEĞİLİZ"

Karaböcek, statlarda marş olan Sürünüyorum şarkısını seslendirdikten sonra "Bizler de eski yaşlarda değiliz. Yakında gideriz" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.

Gülden Karaböcek: Yakında bizler de gideriz

"ÇOCUKLAR ÖLMESİN"

Gülden Karaböcek, konser bitiminde yaptığı açıklamada, "2024 yılı dilerim savaşsız olur, ölüm olmasın, çocuklar ölmesin! Gazze'de, Ukrayna'da savaş olmasın, barış olsun. Ben sadece dilek dileyebilirim, elimizden başka bir şey gelmiyor" şeklinde konuştu.

Gülden Karaböcek: Yakında bizler de gideriz