Cadde Günay Musayeva: Dubai’ye gittim, kendimi şımarttım!

Günay Musayeva: Dubai’ye gittim, kendimi şımarttım!

26.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Model Günay Musayeva, eski eşi Tolga Karel ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Cihangir ile NişantaşI'nda görüntülendi. Musayeva, sosyal medya hesabından yayınladığı, Fransız Alpleri kayak merkezindeki tatili sırasında çekilen iddialı pozları hakkında konuştu.

Günay Musayeva: Dubai’ye gittim, kendimi şımarttım

Günay Musayeva, 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Oğuz' karakteriyle tanınan Tolga Karel ile 2011 yılında dünyaevine girmiş, 2015'te biten bu evlilikten Cihangir adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Dokuz yaşındaki çocuğu ile görüşmediği haberleriyle adından sıkça söz ettiren Karel, son olarak acı bir haberle gündeme geldi. Babası Tufan Karel'i kaybeden oyuncu, acısını takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

"HANİ BENİ BEKLEYECEKTİN BABA"

Babasının fotoğrafını yayınlayan Karel, gönderisine şu notu yazdı:

Bu dünyadan adam gibi bir adam geçti. Rabbim sana şükürler olsun, onu benim babam olarak dünyaya getirdiğin için. Koca yürekli babam, ışıklar içinde uyu. Ama 'Ben gelmeden ölme' demiştim sana, hani beni bekleyecektin baba.

2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp ABD'ye yerleşen, Sarah Scott'la evliliğinden Mia ve Kenan adlı iki çocuğu olan ünlü oyuncu, kanserden vefat eden babasının cenazesine gelmezken, babasının gömüldüğü anları Instagram hesabından yayınladı: Elveda baba. Sana yetişemedim ama ben ölene kadar sen de benimle yaşayacaksın.

Günay Musayeva: Dubai’ye gittim, kendimi şımarttım

OĞLU VE ESKİ EŞİ CENAZEDE

Amerika'da TIR şoförlüğü yapan, Florida'da evini aldıktan sonra biri nakliyat diğeri de lojistik olmak üzere iki şirket kuran Tolga Karel, babasını son kez göremedi. Ancak cenazede oyuncunun görüşmediği oğlu Cihangir ve eski eşi Günay Musayeva vardı.

Haberin Devamı

"BENİM GÜZEL YÜREKLİ ÇOCUĞUM"

Bakü Devlet Üniversitesi'nin Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun olan Azeri asıllı model Günay Musayeva, cenazeden bir gün önce oğlu Cihangir ile Nişantaşı’nda bir mekanda otururken objektiflere yansıdı.

Günay Musayeva: Dubai’ye gittim, kendimi şımarttım

Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden model, “Cihangir pazar kahvaltısını dışarıda yapmak istedi. 'Kahvaltılar benden' diyerek, bana takılmayı ihmal etmedi. Benim güzel yürekli çocuğum” dedi.

"ÜŞÜDÜĞÜM İÇİN DUBAI'YA GİTTİM"

Musayeva, geçtiğimiz günlerde Fransa’nın dünyaca ünlü kayak merkezi Courchevel’de tatil yapmış, Instagram'da yayınladığı bikinili pozlarıyla dikkat çekmişti.

Günay Musayeva: Dubai’ye gittim, kendimi şımarttım

Muhabirlerin “Üşümediniz mi Günay Hanım?” sorusu üzerine 36 yaşındaki model, “Evet üşüdüm, üşüdüğüm için de ertesi gün Dubai’ye gittim. Kendimi şımarttım biraz” açıklamasını yaptı.