Cadde GÜNÜN ÇOCUK KiTABI

GÜNÜN ÇOCUK KiTABI

25.03.2013 - 20:01 | Son Güncellenme:

E. Murat Yığcı’nın kızına ve yeğenine ithafen yazdığı öykü, Defne ve Burak’ın yer aldığı fantastik bir uzay macerasını anlatıyor.

GÜNÜN ÇOCUK KiTABI

ANNEMLE BABAMA SÖYLEMEYİN EN İYİ ARKADAŞIM BİR UZAYLI

Yığcı, aile içi diyaloglar ve küçük kızına anlattığı masallardan yola çıkarak yazdığı kitabında, neşeli danslar ve leziz tariflerle uzaylıları etkilemenin sırrını da veriyor.
Marina Puzyrenko imzalı renkli ve eğlenceli çizimlerle çocukların ilgisini çeken kitap, bütün anne ve babaların, çocuğuna okumak isteyeceği keyifli bir masal. Caretta Çocuk, 24 TL.

Haberin Devamı

GÜNÜN MEKÂNI

DİLEK PASTANELERİ

Dilek Pastaneleri’nde cumaya kadar, İtalyan Mutfağı Haftası düzenleniyor. Dilek’in ödüllü şefleri tarafından bu haftaya özel hazırlanan, ‘patlıcanlı melanzana’, ‘tavuklu sezar salata’, ‘tiramisu’, ‘mantarlı ve dana etli tagliatelle’, ‘tortellini’, ‘al capone’ ve ‘margarita’ seçenekleriyle tüm pizzalar, ‘dana etli penne napolitan’, ‘spagetti napolitan’ ve tüm makarna çeşitleri, hafta boyunca yüzde 20 indirimli.
Dilek, İstanbul genelinde 17 şubeyle hizmet veriyor.

GÜNÜN SERGiSi

HER ŞEY HELAK OLUR HİÇLİK, VARLIK BOŞLUKTA
Güzhan Müstecaplıoğlu’nun sergisi, son iki yılda yaptığı, giz ve imgelerle dolu resimlerinden oluşuyor. Sanatçı eserlerinde, yaşamın tekrar ve alışkanlıklarının kolaycılığından sıyrılmayı deniyor.
6 Nisan’a kadar Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde gezebilirsiniz.