Cadde GÜNÜN MEKÂNI

GÜNÜN MEKÂNI

04.02.2013 - 20:24 | Son Güncellenme:

Karadeniz mutfağının özgün yemeklerini İstanbullularla buluşturan Haydee Restaurant’ta laz böreği, kara lahana sarması, pide çeşitleri, hamsili pilav, kuru fasülye, sütlaç gibi lezzetleri tadabilirsiniz.

GÜNÜN MEKÂNI

HAYDEE RESTAURANT
Adres: Kaptanpaşa Mah. Piyalepaşa Blv. No: 180 Kasımpaşa Tel: 0 212 237 13 74

Haberin Devamı

GÜNÜN KiTABI

ST. PETERSBURG’DA YASAK AŞK

Ülkesi İsrail’de yaptığı anlaşmanın sonucu olarak karmaşık, tehlikeli ve yalanlarla dolu bir hayata adımını atan Mossad ajanı, bir sabah tüm geçmişini geride bırakarak sakin bir hayat sürmeye karar verir. Ancak işler o kadar da kolay olmayacaktır. Miskha Ben-David’in kaleminden çıkan ‘St. Petersburg’da Yasak Aşk’ ile, bir ajanın iç dünyasına tanık olacak ve umutsuzca ayakta durmaya çalışan aşka kendinizi kaptıracaksınız. Koton Kitap, 27 TL.

GÜNÜN ALBÜMÜ

EY AŞK / Halil Sezai

Hafızalara kazınan söz ve müzikleriyle geçen yıl çok konuşulan Halil Sezai’nin, ikinci solo albümü ‘Ey Aşk’ çıktı. 14 şarkıdan oluşan albümün müzik direktörlüğünü Sadun Ersözmez üstlendi. Halil Sezai, bu albümde söz ve müziği kendisine ait şarkıların yanı sıra, Engin Bayrak ve Emrah Özen imzası taşıyan iki şarkıya daha yer verdi. Düzenlemesini Göksun Çavdar’ın yaptığı ‘Aşk Yakar’ parçasında Fuzuli’nin dizelerini kendi bestesiyle yorumladı. Albümün mastering çalışması, Tarık Ceran tarafından yapıldı.
Dokuz Sekiz Müzik, 19.90 TL.