Cadde GÜNÜN MEKÂNI

GÜNÜN MEKÂNI

07.06.2013 - 19:53 | Son Güncellenme:

ANJELIQUE

GÜNÜN MEKÂNI

İstanbul gece hayatının popüler adresi Anjelique, Akdeniz mutfağı konseptiyle restoranlarının tüm mönüsünü yeniledi. Bu sezondan itibaren Anjelique’in üst ve alt katında yer alan iki restoranında da Akdeniz mutfağının seçkin lezzetlerinin yanı sıra, Türk mutfağından pek çok tanıdık lezzeti tadabileceksiniz. D.ream Kurumsal executive şefi Mehmet Gök danışmanlığında yenilenen mönüde; ‘naneli sakız kabağı çorbası’, ‘fırınlanmış ahtapot salatası’, ‘zeytinyağlı acılı kuru patlıcan dolması’ gibi lezzetler, iyi yemek ve iyi eğlenceyi bir arada isteyenleri bekliyor.
Adres: Salhane Sok. No: 5 Ortaköy
Tel: 0 212 327 28 44

Haberin Devamı

GÜNÜN KiTABI

HİÇE DOĞRU

Müzisyen kimliğiyle tanıdığımız Hüsnü Arkan, ‘Mino’nun Siyah Gülü’, ‘Menekşe Atlar Oburlar’ ve ‘Ölü Kelebeklerin Dansı’ adlı romanlarından sonra şiirleriyle de okuyucularının yanında.
Denizlerin, trenlerin, kedilerin, çabuk büyümüş adamların, çeyiz sandıklarının, kayıp harflerin şairi Hüsnü Arkan, günden geceye kalanları, akşamsefalarını sulayanları anlatıyor.
Kırmızı Kedi Yayınevi, 7.5 TL.

GÜNÜN SERGiSi

BANA BİR MASAL ANLAT BABA
Oya-Bora

Uzun süredir yeni albüm çalışması yapmayan Türk pop müziğinin sevilen ikilisi Oya-Bora, Zihinsel Engelliler Vakfı (ZEREV) yararına hazırlanan özel bir albümle, müzik dünyasına geri döndü. Oya-Bora, ‘Bana Bir Masal Anlat Baba’ adlı bu mini albümde, ‘Süper Baba’ ve ‘Baba Evi’ dizilerinin unutulmaz tema şarkılarının yanı sıra, 90’larda dillerden düşmeyen ‘Saraylı’ ve ‘Ara Beni’ şarkılarını da yeniden seslendirdiler.
Ossi Müzik etiketiyle piyasaya sürülen albümün tüm geliri ZEREV’e bırakılacak. 9.90 TL.