Cadde GÜNÜN SERGiSi

GÜNÜN SERGiSi

18.10.2012 - 22:10 | Son Güncellenme:

Nişantaşı’ndaki x-ist, sezonun ikinci sergisinde Ali Elmacı’nın portrelerini ağırlıyor

GÜNÜN SERGiSi

ATEŞİNLE?KORU?BENİ
‘Ateşinle Koru Beni’ serisi, kurumların bireyler üzerindeki baskısı sonucu oluşan paranoya doğrultusunda, bireyin kuruma sorgusuz itaatini inceliyor. Sergide yer alan ‘Bana Güzel Şeyler Öğret’ ve ‘Bana Güzel Şeyler Anlat’ serilerindeyse Elmacı, gerçek olaylarla medyadaki kamufle edilmiş yansımaları arasındaki farkı sorguluyor. Elmacı portrelerinde toplumsal olaylara göndermelerle bugünün Türkiye’sini eleştiriyor.

Haberin Devamı

GÜNÜN MEKÂNI

SAMPİ

Sampi ustalarının hazırladığı kıymalı pide, isteğe göre kapalı ya da açık sunuluyor. Malzemelerini özenle seçen Sampi, etli pidelerinde yüzde 100 dana eti, tavuklu ürünlerde çiftlik tavuğu kullanıyor; süt ürünlerini de Trakya yöresinden elde ediyor. Ebeveylerin çocuklarına rahatlıkla yedirebileceği çocuk mönüleri de hazırlayan Sampi, 7’den 70’e lezzetli ve sağlıklı pide yemek isteyenleri konuk etmeye devam ediyor.

GÜNÜN ALBÜMÜ

TÖVBELER?TÖVBESİ

Odeon Müzik, 88 yıllık arşivinden gizli kalmış eserleri gün ışığına çıkarmaya devam ediyor. Bunlardan biri de, Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden Güneri Tecer’in ‘Tövbeler Tövbesi’ adlı albümü... Kral TV ve Kral FM sponsorluğunda piyasaya çıkan albümle birlikte Güneri Tecer, artık kayıp bir yıldız olmaktan çıkıp, alaturka ve popüler müzik tarihindeki yerini alacak.
Odeon Müzik, 12.50 TL.