Cadde Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi

Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi

05.07.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç’la (34) 2020 yılında sadece iki yakın arkadaşlarının şahitliğinde nikâh masasına oturan Gupse Özay (37), geçtiğimiz haftalarda hayranlarına bebek müjdesi vermişti. Gözlerden uzak yaşamayı tercih eden 7.5 aylık hamile Gupse Özay, Çeşme tatilinde ilk kez karnı burnunda objektiflere yansıdı.

Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi

2014 yılında sinema salonlarında 1.596.119 kişi tarafından izlenen 'Deliha' filminin çekimleri sırasında aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, uzun yıllar süren birlikteliklerini Temmuz 2020'de evlilikle taçlandırmıştı. Özay ile Çeşme'de gerçekleşen sade bir nikâhla dünyaevine girdiklerini belirten Arduç, eşinin hamile olduğu iddialarıyla ilgili olarak, "Bu tarz haberleri bekliyorduk. Çocuk istiyoruz ve niyetimiz de var. Olursa, böyle bir müjdeyi keyifle paylaşırız. Ancak şu an öyle bir durum yok” şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Nikâhtan üç ay sonra yeniden magazin gündemine gelen dedikodular hakkında Gupse Özay, "Hamile değilim ama çok istiyorum" demişti. Yakışıklı oyuncu ise "Çocuk istiyor musunuz?” sorusuna, gülerek “Biraz daha zaman” yanıtını vermiş, uzun süredir ortalarda görünmeyen eşinin evde senaryo yazmakla meşgul olduğunu söylemişti.

Sinema filmleriyle gişede büyük başarı yakalayan Gupse Özay, geçtiğimiz mayıs ayında gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun Instagram'da yaptığı "Teyze oluyorum. Az önce Gupse ile konuştum. Altı aylık hamile ve çok iyiler" şeklindeki paylaşımı kendi hesabından yayınlayarak, hayranlarına bebek haberini duyurmuştu.

Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi

BEBEĞİNİN CİNSİYETNİ BÖYLE AÇIKLADI

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bebeğinin cinsiyetini de açıklamıştı. Evde olduğu süreçte boş durmadığını belirten oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Yoksun da yoksun deyip duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani. Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok.

BEBEK GÖRÜNDÜ

Barış Arduç'la her yaz olduğu gibi birlikte Alaçatı'da tatil yapan Gupse Özay'dan yeni fotoğraf gelmişti. Melikşah Altuntaş ve Esra Ruşan ile vakit geçirdikten sonra dostlarıyla objektif karşısına geçen ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görülmüştü.

Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi

KARNI BURNUNDA ÇEŞME TATİLİNDE

Gupse Özay, İzmir'in Çeşme ilçesinde tatiline devam ediyor. 7.5 aylık hamile olan 37 yaşındaki oyuncu, önceki gün bir beach’te yakın arkadaşı Bengisu Uzunöz ile denize girerken görüntülendi.

Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi

Kız bebek bekleyen Gupze Özay, uzun süre Uzunöz ile masmavi denizin keyfini çıkardı. Yoğun geöen sezonun ardından tatilde yorgunluk atan Barış Arduç ise arkadaşları ile sohbet etti.

Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi