Cadde Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çiftinden bebek müjdesi!

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çiftinden bebek müjdesi!

09.03.2023 - 09:04 | Son Güncellenme:

Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, Haziran 2022'de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. Mutlu birliktelikleri devam ikili, geçtiğimiz haftalarda ise bebek bekledikleri iddialarıyla gündeme gelmişti. Nazlı Kayı, konuyla ilgili sessizliğini bozarak, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çiftinden bebek müjdesi

Uzun süredir birlikte olan, Aralık 2020'de evlilik yolunda ilk adımı atan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, 3 Eylül 2021 tarihinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek düğünlerini Nazlı Kayı’nın üvey babası Kaan Dimili'nin vefatı nedeniyle ertelemişti.

Haberin Devamı

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

Kayı ve Sabancı, acı haberden 40 gün sonra sessiz sedasız şekilde Arzu-Ömer Sabancı çiftinin yalısında nikâh masasına oturmuştu.

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çiftinden bebek müjdesi

Balayı tatili için yola çıkan Hacı Sabancı, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı "Meet the Mrs" (Karımla tanışın) notu ile yayınlamıştı. 28 yaşındaki Nazlı Kayı ise eşi Hacı Sabancı ile nikah sırasında çekilen fotoğraflarını "With my husband" (Kocamla) sözleriyle paylaşmıştı.

Ünlü çiftin, paylaşımlarına kısa sürede binlerce beğeni ve "Tebrikler", "Çok güzelsiniz", "Hep mutlu olun" gibi yorumlar yapılmıştı.

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çiftinden bebek müjdesi

NAZLI'DAN SOYADI HAMLESİ

Balayını Meksika'da geçiren ünlü çiftten Nazlı Kayı'nın, nikahtan bir ay sonra Instagram hesabını "Zeynep Nazlı Sabancı" olarak değiştirmesi dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

RÖTARLI DÜĞÜN GERÇEKLEŞTİ

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı'nın rötarlı düğünü, geçtiğimiz sene Haziran ayında Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşmişti. Aile ve yakın dostlarının katıldığı gecede, mutluluklarını taçlandıran Sabancı çiftinin nikah töreni yakın arkadaşları tarafından sembolik bir şekilde gerçekleştirilmişti.

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çiftinden bebek müjdesi

MÜJDELİ HABERİ VERDİLER

Tüm bunların ardından geçtiğimiz haftalarda bebek bekledikleri iddia edilen Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı, sonunda sessizliklerini bozarak müjdeli haberi verdi.

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çiftinden bebek müjdesi

Eşiyle poz veren Nazlı Kayı, Instagram sayfasından yayınladığı kare ile anne-baba olacaklarını doğruladı. Sosyetik güzel, paylaşımına nazar boncuğu ve kalp emojileriyle "3" notunu düştü. Kısa sürede binlerce beğeni alan bu güzel habere, ünlü çiftin sevenlerinden tebrik mesajları yağdı.