Cadde Hadise'den dikkat çeken paylaşım: Boş kalplerle vaktini harcama

Hadise'den dikkat çeken paylaşım: Boş kalplerle vaktini harcama

29.08.2023 - 09:39 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmıştı. Ünlü şarkıcının son olarak iş insanıyla barıştığı iddia edilmiş ve ardından bu iddiaları reddetmişti. Hadise, sosyal medya hesabından makyajsız bir pozunu yayınlayarak manidar bir not yazdı.

Hadiseden dikkat çeken paylaşım: Boş kalplerle vaktini harcama

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Ancak çok konuşulan aşkları kısa süren ikili, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı.

Hadiseden dikkat çeken paylaşım: Boş kalplerle vaktini harcama

İMALI PAYLAŞIM

Geçtiğimiz sene nisan ayında evlenerek eylül ayında da tek celsede boşanan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in ilişkilerine bir şans daha vererek barıştıkları iddia edilmişti. İddia Hadise'nin cephesinden kesin bir dille yalanlanırken bir de imalı paylaşım geldi.

Hadiseden dikkat çeken paylaşım: Boş kalplerle vaktini harcama

"GİTMESİ GEREKENLERE HOŞÇA KAL DEYİN"

14,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından makyajsız bir fotoğrafını yayınlayan şarkıcı İngilizce olarak şu notu ekledi:

Boş kalplerle vaktini boşa harcama. Kalbini yutmalarına izin verme. Onları ışığından uzak tut. Çünkü kıvılcımını çalmak isteyebilirler. Gitmesi gerekenlere hoşça kal deyin. Bu kaçınılmaz, yalancılar her yerde gizleniyor. Kendini her zaman yaptığın gibi sev. Daha iyi bir şey seni bekliyor. Çillerimi seviyorum. Gülüşümü seviyorum. Vücudum, kalbim ve aklımla ilgili her şeyi seviyorum. Kendimi seviyorum.

Hadiseden dikkat çeken paylaşım: Boş kalplerle vaktini harcama