Cadde Hadise'nin yırtık kotlu kombine ödediği fiyat dikkat çekti

Hadise'nin yırtık kotlu kombine ödediği fiyat dikkat çekti

08.03.2022 - 18:56 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise fazla kilolarından kurtuldu. İddialı tarzıyla her zaman beğeni toplayan Hadise son olarak yırtık kotlu kombiniyle bir pozunu paylaştı. Kotun fiyatı ise şaşırttı.

Hadisenin yırtık kotlu kombine ödediği fiyat dikkat çekti

 Oyuncu Kaan Yıldırım ile ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile sürpriz bir aşka yelken açan ve geçtiğimiz haftalarda evlilik teklifine 'Evet' diyen Hadise Açıkgöz, adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Hadise-Mehmet Dinçerler çifti, evlilik kararı almıştı. Hadise, parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile Dinçerler'le nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü.

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI
Evlilik hazırlığı yapan Hadise fazla kilolarından da kurtuldu. Son dönemde pahalı yüzüğü ve aşk hayatıyla gündeme gelen Hadise dedikodulara kulak asmıyor. Instagram'da aktif olan şarkıcı Hadise son kombiniyle olay oldu.

Hadise son olarak yırtık kotla bir kombin yaptı. Hadise'nin 35.615 TL'lik kotu dikkat çekti. Hadise'nin üstündeki bluz ise 6 bin TL idi.

Hadisenin yırtık kotlu kombine ödediği fiyat dikkat çekti