Cadde Hafsanur Sancaktutan: Beni seven böyle izlesin!

Hafsanur Sancaktutan: Beni seven böyle izlesin!

09.03.2024 - 17:09 | Son Güncellenme:

Son olarak final yapan 'Ya Çok Seversen' dizisinde rol alan Hafsanur Sancaktutan, her zaman oyunculukta sınırlarının olduğunu söylerken, sıkça tartışma konusu olan estetiğe bakış açısını da anlattı.

Hafsanur Sancaktutan: Beni seven böyle izlesin

Hafsanur Sancaktutan, önceki Bebek'te görüntülendi. Roma tatilinden yeni döndüğünü belirten genç oyuncu, “Şu sıralar dinleniyorum, geziyorum. Roma biraz yağmurluydu ama güzeldi. Kız kıza tatil yaptık. Makarna, pizza çok dikkatimi çekti. Biraz kilo aldık ama hemen sporlar yapıldı. Senaryo okuyorum. Yeni yıldan çok keyif almaya başladım” dedi.

Haberin Devamı

"SENARYOYA HİZMET EDİYORSA YAPARIM"

'Dünyayla Benim Aramda' dizisindeki iddialı sahnesiyle yeniden gündeme gelen ünlü isim, "Karakterimin adı Berlin'di. Büyük bir tesadüf, Hülya Avşar zamanında yapmış bunu bilmiyordum. Sonrasında onun röportajını da dinledim. Yapılması gerekiyordu. Bir yerde senaryoya hizmet ediliyorsa, gereksiz de bir şey değilse yapılır. Ana akıma böyle bir iş olsa çocuklar da izleyeceği için böyle bir sahneyi oynamak istemem. Dijital olunca işin gereği oynamam gereken sahneyi oynadım. Oyunculukla alakalı sınırım her zaman var. Hitap ettiği kitle çok önemli. Bu sahne gerçekten gerekli mi? Karakterin derinliğinde bir şey ifade ediyor mu? Hikâyeyi etkileyecek mi? Tabii ki ben de sınırsız bir oyuncu değilim” açıklamasını yaptı.

Hafsanur Sancaktutan: Beni seven böyle izlesin

Haberin Devamı

"DOĞALLIKTAN YANAYIM"

Estetikle ilgili düşüncesi sorulan 23 yaşındaki oyuncu, "Benim yaşım zaten çok küçük. Herkesin kendi tercihi. Oyuncu olduğum için mimikler, anıları ve yaşanmışlıkları temsil ediyor. Bunları yok etmek istemem. Dürüst olacağım genç yaşta estetik yapılmasını doğru bulmuyorum. Sosyal medyada güzel kız kavramı değişti. Burunlar, kaşlar, çekik gözler... Herkes birbirine benziyor. Benim arkadaşlarım da var bunu yaptıran ama ben bir tık daha doğallıktan yanayım. Beni seven, izleyen böyle izlesin. Değişmekten yana değilim" şeklinde konuştu.

Hafsanur Sancaktutan: Beni seven böyle izlesin

"ÖZEL HAYATIM BANA KALSIN"

Bir dönem adı Kerem Bürsin ile anılan Hafsanur Sancaktutan, aşk hayatıyla ilgili sorular üzerine, "Kerem Bürsin'le hep arkadaştık. Özel hayatım bana kalsın. Birileri var, olabilir. Özel hayatımı çok paylaşmayı sevmiyorum" ifadelerini kullandı.

Hafsanur Sancaktutan: Beni seven böyle izlesin