Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

11.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Sercan Kısmet - Hem lezzet hem müzik

Haberin Devamı

Şanlıurfa’daki Âlâ Han Butik Hotel, yenilenen dekorasyonu ve menüsüyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Otel, İmam Ergin Sıra Gecesi ekibinin yöresel müzikleri eşliğinde Şanlıurfa mutfağının lezzetlerini buluşturuyor.

Haftanın mekanları...

Görsel şölen

Rixos Pera Otel’in üst katında yer alan Golden Hour, yeni nesil yemekli eğlence ve birbirinden lezzetli yiyecekleriyle misafirlerine keyifli saatler vadediyor. İstanbul manzarası ile görsel şölen sunan mekan, misafirlerini günün stresinden uzaklaştırıyor.

Haftanın mekanları...

Eğlenceye hazır olun

Bursa Podyum Park’ta yer alan Klarnet Bursa, misafirlerine eğlence ve lezzeti bir arada vadediyor. ‘Bir Ankara Eğlencesi’ mottolu mekanda akşam başlayan dansöz ve darbuka şovlara birbirinden lezzetli ana yemek ve mezeler eşlik ediyor. Öne çıkanlar arasındaysa, güveçte jumbo karides ve ciğer kavurma var.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Farklı yorum

Bahçeşehir’de yer alan Karkas, et, balık ürünleri ve mezelere farklı bir yorum getiriyor. Mekan, şefler tarafından hazırlanan özel yemeklerin yanı sıra deneyimli hizmet ekibiyle de ön plana çıkıyor.

Haftanın mekanları...

Eylül fırsatı

Özsüt, sonbaharı tatlıseverleri cezbedecek enfes lezzetlerle karşılıyor. Tadı damaklardan silinmeyen vişneli charlotte, eylül ayına özel fiyatıyla 115 TL’den satışa sunuluyor.

Haftanın mekanları...

Geniş yelpaze

Yeni nesil yemekli müzikli eğlence anlayışıyla sektöre taze bir soluk kazandıran Lupin İstanbul, lezzetlerinin yanı sıra müzikleriyle de misafirlerine keyifli anlar sunuyor. Ağaoğlu My World Andromeda AVM Batı Ataşehir içerisinde yer alan mekan, ana yemeklerde ise geniş bir yelpaze vadediyor.