Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

18.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Işıltılı bir yılbaşı

Fairmont Quasar Istanbul, yeni yıl ruhunu tüm ışıltısıyla şehrin tam kalbinde yaşatmak için Ukiyo ve Aila’da yılbaşı yemeğinden, konaklama paketlerine ve yeni yılın ilk brunch’ına kadar benzersiz seçenekler sunuyor. Ukiyo, keman performansı ve DJ Moophy’nin hareketli ritimleri eşliğinde sunulan yılbaşı menüsüyle yeni yılı karşılarken, Aila ise modern Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden oluşan menüsünü sunuyor.

Haftanın mekanları...

Lezzet şöleni

Beşiktaş’taki Shangri-La Bosphorus Istanbul, yeni yıla özel bir başlangıç yapmak isteyenler için birbirinden özel deneyimler hazırladı. Boğaz’a nazır IST TOO Restoran’da, her ikisi de canlı müzik eşliğinde sunulacak Yılbaşı Gala Yemeği ve açık büfe Yeni Yıl Brunch’ı otelin konuklarına adeta lezzet şöleni yaşatacak.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Yöresel kahvaltı

Maslak’taki Cavali Lounge, köy kahvaltısıyla ön plana çıkıyor. Her yaştan misafirine hitap eden öğününde Çanakkale Ezine beyaz peyniri, organik köy yumurtası, Ayvalık sele zeytini, Kıbrıs hellim peyniri, Çengelköy salatalığı, organik köy biberi ve Antalya yöresi reçel çeşitleri bulunuyor.

Haftanın mekanları...

Japon mutfağı

Nobu İstanbul ışıltılı bir yılbaşı gecesine davet ediyor. Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi mekan, büyülü atmosferiyle 2022 yılına “Merhaba” diyor. Şef Joshua Treacy ve ekibi tarafından özenle hazırlanan Omakase menüsü misafirlere sunuluyor.

Haftanın mekanları...

Kutlama alternatifleri

The Ritz-Carlton Istanbul, yılbaşı gecesine özel ayrıcalıklı kutlama ve konaklama seçenekleriyle 2022 yılını karşılıyor. Otelin iki farklı restoranında her zevke uygun yılbaşı yemeği ve kutlama alternatifleri, yeni yıl sabahını unutulmaz bir manzarayla başlamak isteyenlere özel konaklama ve brunch seçenekleri sunuluyor.

Haftanın mekanları...

Yeni yıla hazırlık

İstanbul’un açık hava sosyalleşme merkezi dekk, aralık ayı programıyla şehrin eğlence tutkunlarını yeni yıla hazırlıyor. dekk; kesintisiz DJ performanslarından buz pateni gösterilerine, benzersiz oyun aktivitelerinden şehrin önde gelen lezzetlerine pek çok keyifli deneyimi misafirleriyle devam ediyor.

Haftanın mekanları...

Yazarlar