Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

26.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Yeni adresi Beşiktaş

Kuruçeşme ve Cihangir’de hizmet veren Berdush, yeni adresi Beşiktaş’ta misafirlerini ağırlıyor. Engin Ateş’in sahibi olduğu mekanda bir meyhanede olabilecek her şey bulunuyor. Berdush, yaz aylarında konseptini Datça’ya taşıyacak.

Haftanın mekanları...

Asya lezzetleri

İzmir’i Asya’nın kadim mutfak geleneği ve misafirperverliğiyle buluşturan Oda Sushi, misafirlerini şehrin en dinamik ve merkezi noktası Mistral İzmir’de ağırlıyor. Uzak Doğu mutfağının egzotik tatları ve özel reçeteli burger çeşitlerini aynı menüde buluşturan mekan, konuklarına, şefin leziz roll’larından noodle çeşitleri ve tempuraya kadar birçok lezzet sunuyor.

Haftanın mekanları...

Kış masalı 

Kapadokya’daki Museum Hotel, misafirlerine kış masalı yaşatıyor. Otel, her biri ayrı konseptle tasarlanmış, taş mimariye sahip ve mağaradan oluşan 34 odası, Kapadokya’ya özgü geleneksel lezzetlerle Türk mutfağının en güzel örneklerini sunan Lil’a Restaurant’ı ve kar yağarken, balonların masalsı manzarasına karşı yüzme deneyimini yaşatan açık havuzuyla unutulmaz bir tatil vadediyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Taze mezeler

Yeni nesil meyhane konseptiyle hizmete açılan Alice Pera, İstiklal’in eğlence ve lezzet anlayışını en baştan yazıyor. Mekan, tadına doyum olmayan taze mezeleri, özel başlangıç ve ana yemek lezzetleri, kokteylleri ve her damağa hitap eden menüsüyle misafirlerini Boğaz manzaralı büyülü bir atmosferde karşılıyor.

Haftanın mekanları...

Türk ve dünya mutfağı

NumNum’da perşembe geceleri Levent Kanyon şubede DJ Burak Yontarkol, perşembe ve cuma geceleri İzmir İstinye Park’ta ise DJ Sergee 20.00-22.00 saatleri arasında sahne alıyor. Haftanın tüm günleri 10.00-23.00 saatleri arasında açık olan NumNum şubelerinde misafirlere QR kodlu menüler sunulurken, restoranın paket servis hizmeti de bulunuyor. Mekan menüsünde Türk ve dünya mutfağının en sevilen örneklerini sunuyor.

Haftanın mekanları...

Artık İstanbul’da

Tatlı animasyon şefi Le Petit Chef, masaya yansıyan video mapping mutfak hikayeleri, ardından her biri tabağa dönüşen lezzetleri ile Prag, Zürih, Berlin, Singapur gibi metropollerden sonra Sheraton Istanbul City Center ile artık İstanbul’da... Tüm dünyada, hayal gücünün ötesinde benzersiz bir gastronomi deneyimi olarak tanınan Le Petit Chef, 7’den 70’e unutulmaz anlar yaşatıyor.

Haberin Devamı

 

Haftanın mekanları...