Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

19.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Masal tadında tatil

Bodrum’un en gözde koylarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda yer alan, Nurçe Erben’in sahibi olduğu Elementa Boutique Hotel, nisanda kapılarını açıyor. Adını topraktan, havadan, ateşten ve sudan alan otel, sanat eserlerinden esinlenen modern ve rustik tasarımı, muhteşem deniz manzarasıyla damaklarda enfes tatlar bırakan lezzetleriyle misafirlerine masal tadında tatil sunuyor.

 

Haftanın mekanları...

Kült lezzetler

CVK Park Bosphorus Hotel’in içinde yer alan Izaka Terrace, yeni mimarisi, yeni şefi ve yeni menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Şef Ali Ronay’ın, hem geleneksel Türk mutfağının kült lezzetlerini hem de füzyon mutfağına ait şaşırtıcı lezzetleri bir arada harmanlıyor.

Haftanın mekanları...

Kış dondurmaları

Mado, keçi sütü ve salebin birlikteliğinden doğan efsane dondurmalarına yenilerini ekledi. Lezzetinin yanı sıra içerikleriyle öne çıkan baharatlı, narlı ve elmalı-cevizli kış dondurmalarıyla, mevsiminin tadını sevdiklerinizle her an doyasıya çıkarabileceksiniz.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Harmanlanan yiyecekler

Bodrum’da eşsiz kale manzarasına sahip Cano, eğlence deneyimini özgün bir ambiyansta bir araya getiriyor. Farklı ülkelere ait mutfakları Türk lezzetleri ile harmanlayan ve mevsime göre adapte olan zengin bir menüye sahip olan mekanın, farklı pişirme teknikleriyle hazırlanan lezzetleri öne çıkıyor.

Haftanın mekanları...

Nisanda açılıyor

Fethiye’deki La Boheme Kabak Hotel, 1 Nisan’da kapılarını açıyor. Yönetmen Ertem Eğilmez’in oğlu ve Arzu Film’in sahibi Ferdi Eğilmez’in sahibi olduğu otel, 10 dönüm arazi içinde 18 oda ve toplamda 40 kişilik kapasiteye sahip. Şef Kadir Bedir imzalı Akya balık sarma, deniz mahsülleri üçlemesi, enginar ızgara başta olmak üzere, deniz ürünlerinden özgün lezzetleriyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

Haftanın mekanları...

Menü yenileniyor

Çengelköy’deki Bodrum Mantı şubesini kendi bünyelerine alan işletmeci Uğur Arslan ve Emrah Arlı, mekanın menüsünü her geçen gün yeniliyor. Enfes lezzetlerin sunan mekanın çökertme kebabının yanı sıra Bihter’in Behlül’ü yemeği ise en çok talep gören lezzetler arasında...

Haftanın mekanları...

Doğayla iç içe

Pine Bay Holiday Resort, Kuşadası’nda kapılarını yeni sezon için açıyor. Otel, çocuklu aileler için konforlu bir ev ortamını sağlayan kulüp odaları, sakinliği ve doğayla iç içe olmayı tercih eden misafirlere de keyifli bir atmosfer yaratıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

İftar vakti

Raffles Istanbul, bu yıl da Ramazan Ayı’nda misafirlerini Rocca’da, özel iftar menüleri ve canlı fasıl eşliğinde ağırlayacak. Tüm damak tatlarına hitap eden iftar büfesinde, iftariyelik ve meze çeşitlerinin beraberinde canlı pişirme istasyonlarında sunulacak tencere yemekleri ve ızgaralar ile gözleme ve pide çeşitleri de yerini alacak.

Haftanın mekanları...