Cadde Haftanın mekanları..

Haftanın mekanları..

30.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları..

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

İtalyan lezzetleri

10 yıldır Bağdat Caddesi’nde hizmet veren Babbo Pizza Bar, nefis odun ateşi pizzaları ve el yapımı makarna çeşitleriyle müdavimlerini İtalyan lezzetlerine doyurmaya devam ediyor. Bodrum’da şubesi bulunan mekan, kendi yetiştirdikleri sebzeleri menülerinde kullanarak aynı zamanda sürdürülebilirliğe dikkat çekiyor.

Haftanın mekanları..

Sezona başlıyor

Ojo Alaçatı Beach Club’ın 30 Nisan’da başlayacak Happy Hour partileri 5 Eylül’e kadar devam edecek. İşletmeciğini Engin Yaşar’ın üstlendiği beach’in içinde Rakish Alaçatı Restoran, Kloster Night Club ve Sabor Gastro yer alıyor. Bayram tatili boyunca sektörün en önemli DJ’leri Ojo Alaçatı’da misafirlere unutulmaz bir eğlence sunacak.

Haftanın mekanları..

Bayram lezzetleri

Yeni konsept patisserielerinde Paris, Viyana ve New York’un en özel lezzetlerini orijinal tariflerine sadık kalarak misafirlerine sunan Göçmen Fırın’ın lezzetleriyle bayramınızı tatlandırın. Marka mutfağına koruyucu, yapay aromalar ve renklendiriciler girmiyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları..

Lüks tatil

Bodrum yarımadasının en özel noktalarından Yalıkavak’ta yer alan ve haziranda kapılarını açacak olan Ruins, bu yıl Bodrum’da eğlencenin yönünü değiştirecek. Antik kalıntılardan oluşan taş duvarı, altın kum plajı, leziz füzyon Tapas Restaurant’ı ve Esma Sultan Yalısı’na benzeyen taş binası ile Ruins Beach&Tapas Restaurant, misafirlerine lüks bir tatil vadediyor.

Haftanın mekanları..

Kapılarını açtı

The Bodrum Edition, 2022 yaz sezonu için kapılarını açtı. Otel, sevilen restoranları Morena Beach Club, şef Diego Munoz imzasını taşıyan Peru ve Latin Amerika konseptli Brava’nın yanı sıra özgün bir tasarımla dekore edilmiş odaları ve altın kumlu plajıyla konuklarını ağırlıyor.

Haftanın mekanları..

Seçenek çok

Sandaviç Kralı Beylikdüzü, ilkbahar-yaz dönemi hazırlıklarını tamamladı. Saç tasarımcısı Enver Nuhoğlu’nun sahibi olduğu mekan, 24 saat evlere paket servisi de veriyor. Mekanın lezzetleri arasında burger çeşitleri, mega dürüm, veda busesi, tost çeşitleri, kumru, sucuk ekmek ve bazlama kavurma gibi seçenekler yer alıyor.

Haftanın mekanları..

Japon kültürü

Bodrum Yakaköy’de Dibeklihan’da bulunan Tenzo, Japon kültürünün yalın ve rafine tatlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Ceren Ercengiz ve Halit Efe Güngördü’nün sahibi olduğu mekan; soslardan Japon hamur işlerine kadar menüde yer alan her şeyi günlük olarak üretiyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları..

İspanyol mutfağı

Özlem Mekik, Yalıkavak Tilkicik Koyu’na imza atan D’Plaj Rezidans’taki Ziyade Fasıl ve La Rica ile bu yaza damgasını vuracak. D’Plaj iskelesinde yer alan La Rica’da deniz üstünde birbirinden leziz İspanyol mutfağının tapaslarından oluşan menüler ile ön plana çıkarken, Ziyade Fasıl’da ise sürpriz eğlenceli şov ve müziklerle misafirlerine unutulmaz saatler sunacak.

Haftanın mekanları..