Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

28.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Gastronomik deneyimler

Hem lezzet hem de müzik şöleni sunan üç farklı restoranı ve müzik programı ile Susona Bodrum, LXR Hotels&Resorts, bu yaz da unutulmaz bir tatil yaşatacak. Otel, özel menüleriyle misafirlerine gastronomik deneyimler vadediyor. Ayrıca dünya çapında gastronomiye olan katkılarıyla bilinen ve mutfak sanatları tutkusunu paylaşmak adına binlerce üyeyi bir araya getiren Chaine des Rotisseurs’un Bodrum’daki ilk etkinliğine Susona Bodrum ev sahipliği yaptı.

Haftanın mekanları...

Anadolu mezeleri

Muutto Anatolian Tapas Bar, yeni şubesini Galataport’ta açtı. Sokak lezzetleri ve mezelere yer veren mekanda Anadolu’ya has tatlar, Şef Umut Karakuş’un vizyonuyla şekilleniyor. Tadı damağınızda kalacak menünün favorileri arasındaysa Anatolian Tapas 5’lisi, Yedikule bostanları ve Firik keşkek bulunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Yaz menüsü

Yazın tadını çıkarmak isteyenleri Özsüt’lerde sürpriz yeni tatlar bekliyor. 2022 Yaz Menüsü, kahvaltıdan öğle ve akşam yemeklerine, sütlü ve şerbetli tatlılardan dünyada trend olmuş pastalara, ferahlatıcı dondurmalardan serinleten frozen ve smoothie çeşitlerine kadar pek çok yeni lezzetle dolu...

Haftanın mekanları...

Uzak Doğu mutfağı

Bodrum’un Gündoğan koyunda yer alan ve konforuyla tatil anlayışını yeniden tanımlayan Mivara Luxury Resort&Spa, yeni restoranı Minami ile ayrıcalıklarına
bir yenisini ekledi. Uzak Doğu Mutfağı’ndan vazgeçemeyenlere özel lezzetler sunan mekan, misafirlerini gastronomik bir yolculuğa çıkarıyor.

Haftanın mekanları...

Kapılarını açtı

Enfes lezzetleri ve otantik atmosferiyle Bodrum’daki Danış Restaurant&Entertainment, geçtiğimiz günlerde kapılarını açtı. Gündoğan Küçükbük Koyu’nda yer alan mekan, DJ performansları ve haftanın iki günü ünlü isimlerin happy hour partileriyle bu yıl eğlencenin nabzını tutacak.

Haftanın mekanları...

Doğa ile baş başa

Kuşadası Kirazlı yolunda bulunan Antik Kemer Doğal Yaşam Alanı, doğanın içinde eşsiz lezzetleri misafirlerine sunuyor. Ege mutfağını yorumlayan şeflerin hazırladığı kahvaltıda lezzetleri dünyaca meşhur Kirazlı Köyü’nün özel tabakları da yer alıyor. Mekanda kır düğünü ve davetler de organize ediliyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Brunch keyfi

Panoramik İstanbul Boğazı manzarasına sahip Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, bir pazar geleneği olan efsanevi MO Brunch’ta misafirlerini ağırlıyor. Zengin menüsü, eşsiz lezzetleri ve seçkin dokunuşları ile farklılaşan MO Brunch, konuklarını benzersiz bir gastronomi yolculuğuna davet ediyor.

Haftanın mekanları...

Babalar için...

Pine Bay Holiday Resort, Babalar Günü’nü unutulmaz bir deneyime çeviriyor. Otel, bu yıl 19 Haziran’da kutlanacak Babalar Günü’nde babasına en özel hediyeyi seçmek isyenler için lüksün ve konforun doğayla buluştuğu huzur dolu bir atmosfer sunuyor.

Haftanın mekanları...