Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

15.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

HAZIRLAYAN: SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Huzurlu ortam

Radisson Blu Hotel&SPA, İstanbul Tuzla, şehre yakın ama şehrin dışında hissi veren huzurlu bir ortam sunuyor. Dünya mutfağından lezzetleri hazırlayan otel, şehrin en büyük SPA merkezlerinden Elysia Spa’yı bünyesinde bulunduruyor. Kullanıma yeni açılan SPA VIP Suite ise kişiye özel hizmet veriyor.

Haftanın mekanları

Pembe lezzetler

Göçmen Artisan Bakery, meme kanseri farkındalık ayı olan ekim ayı süresince Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) ile anlamlı bir proje hayata geçiriyor. Mekanda tamamen doğal meyve ve sebzelerle renklendirilen Pembe Lezzetler, ekim ayı süresince satışa sunuluyor. Pembe Lezzerler’in satışından elde edilen gelir ise MEMEDER’e bağışlanıyor.

Haftanın mekanları

Trump AVM’de açıldı

Egg&Burger Cihangir’deki şubesinden sonra şimdi de Trump AVM’de lezzet tutkunlarıyla buluşuyor. Geniş bir hamburger çeşitliğinin yanına menüsüne hot dog, salata ve kokteylleri de ekleyen mekan, haftanın her günü 10.00-00.00 arasında misafirlerini bekliyor.

Haberin Devamı

Yöresel yiyecekler

Haftanın mekanları

Diyarbakır’daki Evar, haftanın her günü Suriçi Yeni Kapı’da misafirlerini bekliyor. Mekan, yöresel Diyarbakır mutfağının en seçkin ve geleneksel lezzetlerine farklı yorumlar ve modern dokunuşlar katıyor. Çömlek tava, kaburga yatağında patlıcan dolma, kaburgalı lahana sarma ve kaburgalı yaprak sarma, mekanın menüsünün şimdiden en popüler lezzetleri arasında.

Ekime özel

Özsüt, sonbaharı yepyeni bir lezzetle karşılıyor. Markanın, 2022-2023 kış menüsünde yer alacak yeni pastası karamelli, ekim ayına özel sadece 225 TL’lik (altı kişilik) fiyatıyla tatlıseverlerle buluşuyor. Vanilyalı, bisküvi kremalı, frambuazlı, çikolatalı, Antep fıstıklı ve Mango&Passion Fruit ekler çeşitleriyle birlikte Filtre Kahve ya da Americano, yalnızca 35 TL’ye satışa sunuluyor.