Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

12.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

SERCAN KISMET - Ara tatil keyfi

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Antalya Belek’teki Titanic Deluxe Golf Belek, konforuyla çocukların ara tatilini taçlandırıyor. Otel içerisinde yer alan Tini Kids Club, yaş gruplarına özel olarak tasarlanmış keyifli ve eğitici oyunları ile küçük misafirlere zamanın nasıl geçtiğini unutturuyor. Her türlü güvenlik ve hijyen önleminin alındığı açık ve kapalı mekanlar, ailelerin içini ferahlatıyor.

Huzurlu ve lezzetli

Haftanın mekanları

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, “Doğadan İlham Alıyoruz” felsefesiyle yerel, doğal ve sürdürülebilir yaşamı destekleyen çalışmalarını hayata geçiriyor. Bünyesinde bulunan Laguna Lounge ve Manzara restoranlarıyla damaklarda şölen yaşatan tesis, hem huzur hem de lezzet vadediyor.

Zengin menü

Haftanın mekanları

Vandal Galataport’un teras katında yer alan Vandal Signature etkileyici manzarası, bohem tarzı ve eğlenceli DJ performanslarıyla dikkat çekiyor. Dünya mutfağını sokak lezzetleri ile harmanlayan mekan, şef dokunuşlarıyla taçlandırdığı zengin menüsü ile her damak tadına hitap ediyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Doğal ürünler

Haftanın mekanları

Blum Coffee House, altıncı yılında; yaratıcı tasarımı, gurme lezzetleri ve misafirlerinin her yerde bulamayacakları doğal ürünleriyle girişimcilik hayali kuranlara ilham vermeye devam ediyor. Müge ve Hande Cergel Kardeşler tarafından kurulan ve yeni reçeteler geliştirmeyi sürekli kılan marka, geleneksel tatları modernize ederek alanında farklılaşıyor.

Haftanın mekanları

Koruyucu içermiyor

Haftanın mekanları

Kahve Dünyası, ikonik lezzetlerinden el yapımı fındık kremasının yeni çeşidi çıtır parçacıklı Föyetinli Fındık Kreması ile yepyeni bir deneyim sunacak. Katkı maddesi ve koruyucu içermeyen ürün, mağazalarda ve kahvedunyasi.com’da satışta...