Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

10.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Sercan Kısmet - Dolu dolu program

Haberin Devamı

Four Seasons Bosphorus ve Tarihi Yarımada’nın büyüleyici atmosferine sahip Four Seasons Sultanahmet, yılbaşına yaklaşırken, yeni yıl coşkusunu tüm aya yayılan eğlence, lezzet ve keyif dolu programlarla kutluyor. Otelin lobisinde gün boyunca, yeni yıl ruhunu yansıtan dekorasyon eşliğinde, misafirler özel lezzetlerin tadına varıyor. Aqua Restaurant misafirlerini 24-25 Aralık günlerinde Noel ruhunu yansıtan özel dekorasyonu ile karşılıyor. 

Haftanın mekanları...

Çeşit çeşit 

Fransız mutfağının popüler yiyeceği kruvasan, Bodrum Kruvasancı’nın muhteşem lezzetleriyle baş döndürüyor. Mekanda, şef Serap Nart imzalı sade, frambuazlı ve damla, fındıklı, beyaz, Belçika, sütlü çikolatalının yanı sıra tam tahıllı kruvasan ile kruvasan pizza başta olmak üzere her zevke hitap eden çeşitleriyle misafirlerine gerçek bir deneyimi yaşatıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Diyarbakır lezzetleri

Diyarbakır’da Êvar, mimarisi ve birbirinden enfes menüsüyle damaklarda unutulmaz lezzetler bırakmaya devam ediyor. Çömlek tavadan kaburga yatağında patlıcan dolmaya kadar, Diyarbakır’ın eşsiz lezzetlerini unutulmaz mezeler eşliğinde sunan mekan, haftanın her günü, Suriçi Yeni Kapı’da misafirlerini bekliyor.

Haftanın mekanları...

Farklı alternatif 

Bodrum Kale manzarasıyla adeta insanın ruhunu dinlendiren atmosferi ve birbirinden lezzetli yemekleriyle Manzara Hotel, yeni yıl programıyla misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak. Dekorasyonuyla ayrıcalıklı bir atmosfere sahip Çomça Restaurant’ta sakin bir yılbaşı geçirmek isteyenlere farklı bir alternatif sunuyor.

Haftanın mekanları...

Özel sepetler

Godiva, yeni yılın ışıltısından ve doğanın güzelliğinden ilham alarak hazırladığı 2023 Yeni Yıl Koleksiyonu ile benzersiz lezzetlerini çikolata severlerle buluşturuyor. Özenle hazırlanmış olan yeni sezona özel tasarıma sahip bu koleksiyonda markanın, ikonik çikolata çeşitlerinin yanı sıra göz kamaştıran çikolata kutuları, sepetler ve hediyelik ürünler yer alıyor.

Haftanın mekanları...