Cadde Haftanın Mekanları

Haftanın Mekanları

24.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın Mekanları

Sercan Kısmet - Boğaz’da yılbaşı

Haberin Devamı

Kuruçeşme’deki Oligark İstanbul, yeni yılı Boğaz’ın nefes kesen manzarasında karşılamak isteyenler için seçkin alternatifli menüsüyle ziyafet yaşatacak. Executive Chef Şaban Gülmez imzasını taşıyan menüde, zeytinyağlı enginar göbeğinde deniz ürünleri düeti, ördekli çıtır börek ve California roll suşi dikkat çekerken, kestaneli çıtır bal kabağı tatlısı da yeni yıla tatlı bir giriş vadediyor. Gecede DJ performansı yer alacak.

Sağlıklı sandviçler

Haftanın Mekanları

‘Benzersiz Tatlar Ülkesi’ mottosuyla yola çıkan ve enfes ürünlerini konforlu bir atmosferde tüketme imkanı sunan Fırınya ile öğle araları artık hem lezzetli hem de keyifli... Dışı çıtır içi yumuşacık artizan ve ekşi maya ekmeklerle hazırlanan sandviçler, hem sağlıklı hem de pratik öğle yemeği alternatifi arayanların favorisi oluyor.

Haberin Devamı

Büyüleyici manzara

Haftanın Mekanları

Müzik, kültür ve sanatın buluştuğu Root Bodrum’la görkemli bir çıkış yapan Root Hotels, İstanbul Karaköy’de açılan yeni oteliyle de adından söz ettiriyor. Circle Group Global bünyesinde yer alan Root Karaköy, misafirlerine büyüleyici
İstanbul ve Boğaz manzarasını sunuyor.

Ayrı segmentte

 

Haftanın Mekanları

Yüzde 50’ye varan indirimlerle farklı restoranlardan siparişleri tek sepette teslim eden sipariş uygulaması Yemek Hazır, online siparişte devrim yaratıyor. Sürdürülebilirlik çalışmalarıyla öne çıkan ve paket serviste geri dönüşümlü malzemeleri tercih eden restoranlar ile hizmet veren uygulamada, vegan ve vejetaryen restoranlar ayrı segmentte yer alıyor.

Sıra dışı lezzet

Aralık ayı boyunca yılbaşı ruhunu yansıtan birbirinden lezzetli ürünleri, süslemeleri ve Arnavutköy sokaklarını şenlendiren Fransız konseptli La Pierre, 2023 yılına hazır. La Pierre Patisserie, eski pastane kültürünü yaşatırken, sizi hem tanıdık hem de sıra dışı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.