Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

06.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Sercan Kısmet- Lezzetli yiyecekler

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Yoğun iş temposuna sağlıklı kahvaltıyla başlamak isteyenler, Suadiye’deki Folks Kitchen&Cocktail’i ziyaret edebilir. Günün her saatine uygun farklı lezzetlerin servis edildiği mekanda yemeklere uygun kokteyller ustalıkla hazırlanıyor. Suşiye ayrı bir sayfa açan mekanda, serpme kahvaltı, Viyana usulü şinitzel, karides, burger, pizza ve makarna yer alıyor. Yemeklerinde lezzet fırtınası estiren yetenekli şefler ise ızgara etler konusunda bir hayli iddialı...

Özel koleksiyon

Haftanın mekanları...

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva, eşsiz lezzetlerin, özel hediye kutularının ve şık sunumların bir araya geldiği Sevgililer Günü’ne özel koleksiyonuyla bu yıl da mutlu anların vazgeçilmezi oluyor. Markanın ikonik lezzetlerinden olan Belçika pralinlerini içeren özel kalp kutular, sezona özel kırmızı ve fildişi renklerindeki şık kadife kumaşıyla Sevgililer Günü için mükemmel bir hediye alternatifi sunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Seremoniye dönüşüyor

Haftanın mekanları...

Lüks konsepti ve dünya standartlarındaki hizmet anlayışıyla İstanbul’un tarihi lokasyonu Üsküdar’da konumlanan Address Istanbul, rüya gibi bir Sevgililer Günü’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Eşsiz manzarası ve her detayın incelikle düşünüldüğü otel, yılın en romantik gününü rüya gibi bir seremoniye dönüştürüyor.

Aşk ve romantizm

Haftanın mekanları...

Hilton Istanbul Maslak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü özel kılmak isteyen çiftleri, aşk, lezzet ve romantizm dolu bir geceye davet ediyor. Yılın en romantik günü için tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünen İstanbul’un seçkin oteli, Sevgililer Günü özel menüsü ile çiftlerin keyifli anlarına lezzet katıyor.

Haftanın mekanları...

Romantik yemek

Haftanın mekanları...

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, lüks konaklama deneyimi, eşsiz lezzetleri ve özel ikramları ile Sevgililer Günü’nde hafızlara kazınacak romantik anlara imza atıyor. Boğaz’a karşı özel kabanalarda veya Olea’nın keyifli atmosferinde romantik bir akşam yemeği sizleri bekliyor.

Haftanın mekanları...