Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

30.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Avustralyalı aktör Hugh Jackman, 25 Nisan’da kutlanan Anzak Günü etkinliklerine katıldı. 98 yaşındaki gazi Steve Melanov’la poz veren oyuncu, ona uzun ve mutlu bir hayatın sırlarını sorduğunu ve “Pozitiflik” cevabını aldığını söyledi.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

ABD’li sosyetik güzel Paris Hilton, New York’taki Javits Center’da hayranlarıyla bir araya geldi. Minik sevenleriyle buluşan Hilton, birlikte verdikleri pozun altına, şu notu düştü: “Dünyadaki en şanslı insan gibi hissediyorum. Harika fanlarım var. Hepinizi çok seviyorum.”

Haftanın paylaşımları

ABD’li oyuncu Emma Roberts, Barselona gezisinde ikizini buldu. Mağazanın önünde duran cansız bir mankenin yüz şeklini taklit eden 27 yaşındaki oyuncu, “İyi gülüyoruz” diye yazdı. Roberts, kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Haftanın paylaşımları

Lily Aldridge, Bulgari markasının yüzü oldu. Serpenti kampanyası için kamera karşısına geçen manken, fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmedi. Model, kolye tanıtımı yaptığı iddialı pozuyla, beğeni ve iltifat yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Komedyen Amy Schumer, perşembe günü paylaştığı #tbt fotoğrafında, küçüklük görüntüsüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Sevimliliğiyle dikkat çeken Schumer, karenin altına, “Dişim yok ama problem değil” notunu düştü.

Haftanın paylaşımları