Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

04.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Christiano Ronaldo, kan bağışının önemine dikkat çeken bir fotoğraf paylaştı. “Düzenli kan bağışında bulunuyor musunuz? Hayat kurtarın” diye yazan futbolcu, 5 milyondan fazla beğeni topladı.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

ABD’nin sosyetik güzellerinden Paris Hilton, şu sıralar St. Barts’ta tatil yapıyor. Denizin ve güneşin tadını çıkaran yıldız, paylaştığı bir karenin altına “Sörfçü piliç” notunu yazdı.

Haftanın paylaşımları

Cindy Crawford, perşembe günü yaptığı #tbt paylaşımında, düğün sezonuna gönderme yaptı. Eski süper model, bir moda dergisi için yıllar önce çekilen karesinin altına, “Benim gelinliğim değil” notunu düştü.

Haftanın paylaşımları

David Beckham, hafta içinde iki oğluyla birlikte balığa çıktı. Brooklyn ve Romeo’yla keyifli vakit geçiren İngiliz spor adamı,
takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Haftanın paylaşımları

Instagram’da 10.4 milyon takipçisi olan Taylor Hill, sıcak havanın tadını New York’ta çıkarıyor. Dondurma yerken çektiği selfie’yi yayınlayan genç model, karenin altına dondurma ve güneş emojisi koydu.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları